2013-01-29 19:39:26
Φωτογραφία για Θέλει από τώρα τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο Παναθηναϊκός
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αφήνει ελεύθερο τον Νίκο Σπυρόπουλο για την Κιέβο έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση από τώρα του Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει ελεύθερο τον Νίκο Σπυρόπουλο και τον αντικαθιστά με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ προκειμένου να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Λουκά Βύντρα.

Οι πράσινοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τον άσο του Πανιωνίου η οποία θα ενεργοποιείτο από το καλοκαίρι αλλά αποφάσισαν να κάνουν μια κίνηση προς τους "κυανέρυθρους" προκειμένου να εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πανιώνιο.

Το Τριφύλλι σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτείνει ένα ποσό τις τάξεως των 30.000-40.000 ευρώ και το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε σε Δ.Σ. των "κυανέρυθρων".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της ομάδας της Νέας Σμύρνης η οποία σαφώς δεν θέλει να κρατήσει έναν παίκτη στις τάξεις τον οποίο δεν θα χρησιμοποιεί από τη στιγμή που μπορεί να έχει και κάποιο ελάχιστο δυνατό κέρδος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ