2013-01-29 21:28:02
Φωτογραφία για Τα 10 μυστικά του χειμερινού στυλ από την Blair Waldorf
Μπορεί το "Gossip Girl" να έχει ολοκληρωθεί αλλά, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί μια από τις stylish σειρές και οι ενδυματολογικές επιλογές των πρωταγωνιστών είναι και θα είναι πηγή έμπνευσης για πολύ καιρό ακόμα Η τηλεοπτική Blair Waldorf χαρακτηριζόταν από ένα preppy και chic στυλ, όπως αρμόζει σε κάθε κορίτσι του Upper East Side και όχι μόνο.

Η Miss Bloom σου παρουσιάζει τα καλύτερα outfits του διάσημου αυτού χαρακτήρα, από τα οποία μπορείς να παραδειγματιστείς και στην συνέχεια να υιοθετήσεις/εφαρμόσεις με βάση το δικό σου στυλ.

Το απαλό κίτρινο χρώμα "σπάει" το αυστηρό ασπρόμαυρο κάνοντας συμμαχία με το εξαιρετικό δαντελένιο καλσόν, το οποίο αποτελεί την πιο διακριτική αλλά πολυτελή λεπτομέρεια.

 

Το μπλε χρώμα κατέχει ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μας. Σε συμβουλεύουμε να τολμήσεις να αγοράσεις ένα παλτό σε αυτό το χρώμα γιατί συνδυάζεται με όλα και μέσα σ' όλα αποπνέει ένα αέρα πολυτέλειας (ένας ακόμα λόγος που το αγαπάμε)


Τι γνώμη έχεις για τα παλτό που φοριούνται σαν φορέματα; Αν όλη την ημέρα είσαι "στο πόδι" φόρεσε κάτι απλό από μέσα και άσε το παλτό σου να αναδειχτεί σαν να είναι το βασικό σου ρούχο και όχι σαν ένα αξεσουάρ που βιάζεσαι να αφαιρέσεις.

Το μουσταρδί αναδεικνύεται σε ένα super χρώμα καθώς συνδυάζεται με όλα τα υπολοιπα χειμερινά όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ. Η μπορντό γόβα και ο μπερές αποτελούν τα στοιχεία που κάνουν αυτό το ντύσιμο απλά... ακαταμάχητο!

Όσο αγαπάμε το άσπρο το καλοκαίρι, άλλο τόσο αγαπάμε το κρεμ το χειμώνα, όσο και αν το μαύρο θέλει να έχει το μονοπώλιο. Για να μην το παρακάνεις φόρεσε μια κόκκινη τσάντα και φυσικά καλσόν-δαντέλα που αγαπάμε πολύ!

Και αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα παλτό και θέλεις κάτι εξίσου βολικό προτίμησε τις κάπες. Τέτοια κομμάτια εκτιμώνται και διατηρούνται στην ντουλάπα σου για πολλά χρόνια γι' αυτό επένδυσε σε ένα έντονο χρώμα για δυναμικές εμφανίσεις.

Ποιος είπε ότι ο συνδυασμός μαύρου-κόκκινου-γκρι θεωρείται ξεπερασμένος; Το εν λόγω πάντρεμα αποτελεί εγγύηση για διαχρονικές εμφανίσεις. Αν πάλι θέλεις να εκμοντερνίσεις την εικόνα σου πρόσθεσε ένα καπέλο σε έντονο χρώμα και σίγουρα και δε θα χάσεις! 

 

  

Ένα σούπερ χειμωνιάτικο outfit με βασικό χαρακτηριστικό την πανδαισία των χρωμάτων. Μην διστάσεις να συνδυάσεις αρκετά χρώματα μεταξύ τους και φυσικά δώσε ιδιαίτερη σημασία στην τσάντα που ακόμα και μετά από τόση "βαβούρα" καταφέρνει να ξεχωρίσει.

 

Και επειδή είναι χειμώνας πρέπει να αποχωριστείς τα χρώματα; Μια πορτοκαλί γόβα σπάει τα τετριμμένα και συνοδεύει μοντέρνα, άψογα και με uber stylish τρόπο το tweed μπλε παλτό της πάντα κομψότατης Blair.

 

Το καρό παλτό έρχεται και συναντάει το οπάκ καλσόν και τα χρώματα. Κράτα χαμηλούς τόνους στους χρωματικούς συνδυασμούς του παλτό και παίξε με τα αξεσουάρ. Μια κυπαρισσί τσάντα φέτος είναι must, όσο για τα καφέ παπούτσια πάνε με όλα πάντα και παντού!

 

http://www.missbloom.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ