2013-01-29 23:33:42
Φωτογραφία για Σκηνές ροκ με ξεμαλλιάσματα και κλάματα στη βουλή
Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;»

Ραχήλ Μακρή: «Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ»

Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι. Εσύ που μεγάλωσες;»

Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου...»

Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;»

Ραχήλ Μακρή: «Αμα δεν τον ξέρεις, θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν»

Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο»

Ακούγοντας την Μακρή να λέει αυτά για τον Γιάννη Βούλτεψη οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της φωνάζοντάς της: «Ντροπή σου ρε, ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, ενώ εσύ είσαι χούντα».

Η Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την Ολομέλεια της Βουλής συνεχίζοντας όμως να φωνάζει, ενώ πίσω της με οιμογές και κραυγές την κυνηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για να την...ξεμαλλιάσουν!


Ο κ. Αναγνωστάκης σε κατάσταση αμοκ φώναζε στην βουλευτίνα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" ότι είναι απαράδεκτη και στον Τέρενς Κουίκ ότι «θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει».

Άλλοι -πάλι-βουλευτές της ΝΔ κραύγαζαν ότι «για μερικούς από το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα πρέπει να επέμβει ψυχίατρος».

Ενδεικτικό της ηλεκτρισμένης με πολλά...αμπερ κοινοβουλευτικής ατμόσφαιρας ήταν και το γεγονός ότι η Σοφία Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε γοερά κλάματα μέσα στο καφενείο τη Βουλής.

Λίγη ώρα αργότερα ο Τέρενς Κουίκ τηλεφώνησε στην Βούλτεψη για να της ζητήσει συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία τα όσα ακούστηκαν στη Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη- και την...ιστορία του. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ