2013-01-30 18:18:02
Φωτογραφία για Στην Κρήτη για επαφές με ξενοδόχους και Επιμελητήρια ο Α. Λοβέρδος [video]
Την πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη ως μελλοντικός αρχηγός κόμματος έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε σειρά επαφών προκειμένου να διαπιστώσει τα περιθώρια διείσδυσης του νέου πολιτικού φορέα που σχεδιάζει στη τοπική, πολιτική, οικονομική και επιχειρηματική ζωή του νησιού.

Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε τις συναντήσεις του από την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και στη συνέχεια είχε συνάντηση στο Επιμελητήριο.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως παρά την οικονομική κρίση η χώρα κατάφερε να παραμείνει όρθια χάρη στον αγώνα ορισμένων, λίγων πολιτικών και τώρα πρέπει όλοι οι πολίτες της πρέπει να εμπιστευτούν μία πολιτεία, μία κυβέρνηση και μία Βουλή που δουλεύουμε για να μειωθεί η ύφεση και να ξαναγυρίσουμε στην ευημερία και την ανάπτυξη.

Όσο για τα πλεονάσματα της χώρας ο πρώην υπουργός δήλωσε πως η Ελλάδα είναι στο παρά πέντε να έχει πρωτογενή πλεονάσματα και το μόνο που ταλαιπωρεί τους πολίτες είναι κρίση
. Ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταξύ άλλων σχολίασε και την ενοποίηση του ΕΟΠΥΥ με τα υπόλοιπα ταμεία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τόνισε ότι επειδή ακριβώς ενοποιήθηκε μετά από 40 χρόνια αιτήματος όλος ο κλάδος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης υπάρχουν τα λεφτά που υπάρχουν και συμπλήρωσε με σκληρή γλώσσα πως οι δημαγωγοί και οι εκ συστήματος ψεύτες πρέπει να το καταλάβουν.

Οι συναντήσεις του ανεξάρτητου βουλευτή και επικεφαλής της ΡΙ.Κ.ΣΥ θα συνεχιστούν αύριο στο ΙΤΕ και την Ένωση Πεζών και θα ολοκληρωθούν στο Ρέθυμνο όπου εκεί θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο και το χωριό Σπήλι.

prismanews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ