2013-02-02 19:39:03
Φωτογραφία για Δήλωση Γ. Αβραμίδη για την συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν
από το Γραφείο Τύπου

Ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, και Υπεύθυνος θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής στο "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών" κ. Γ. Αβραμίδης, με αφορμή την συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν έκανε την ακόλουθη δήλωση Ο κ .Σαμαράς υπέστη το μαρτύριο των συμβουλών που του απηύθυνε ο Τούρκος ομόλογός του, για το πώς θα πρέπει να αντιπαλέψει την κρίση, και πώς θα μπορέσει να προωθήσει «μπιρ παρά», τις αποκρατικοποιήσεις, για τις οποίες υπάρχει μάλιστα και έντονο τουρκικό ενδιαφέρον!...

Το χειρότερο όλων όμως ήταν, ο πολιτικός που ανέτρεψε μια Κυβέρνηση, επικαλούμενος διαφωνία σε μείζον «εθνικό θέμα», όχι μόνο να συζητά με τον κ. Ερντογάν, ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας, και μάλιστα την παραμονή της μαύρης επετείου των Ιμίων, αλλά και να συμφωνεί στη σύγκλιση ευρείας διακυβερνητικής διάσκεψης, στην Άγκυρα, προκειμένου να συζητηθούν συνολικά οι απαράδεκτες αξιώσεις που εγείρει συστηματικά η τουρκική πλευρά.


Είναι ολοφάνερο πια, πως στο βωμό της πολιτικής της επιβίωσης, η Κυβέρνηση της «τρόικας εσωτερικού», επιτείνει καθημερινά τα αδιέξοδα της Χώρας. Δυστυχώς γι΄ αυτήν, κι ευτυχώς για τον Τόπο, οι μέρες της είναι μετρημένες! Ούτε η προπαγάνδα των δημοσκοπήσεων, ούτε η «πολιτική Ποτέμκιν», ούτε τα κούφια λόγια, τα αβάσιμα σενάρια περί δήθεν βελτίωσης του κλίματος, μπορούν να τη σώσουν. Ο Ελληνικός Λαός, στο σύνολό του, αποκτά ολοένα και πιο σαφέστερη εικόνα για την «αξιοπιστία» της. Μέσα από τα νέα – επαχθή και επονείδιστα μέτρα, απ΄ τη διεύρυνση της ύφεσης, την εξάπλωση της φτώχειας, τις ψηφοφορίες – παρωδίες για εξεταστικές επιτροπές, και εσχάτως, μέσα από τα μη αποτελέσματα επενδυτικών «σαφάρι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ