2013-02-04 12:54:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Δράση για την «Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου»
Με αφορμή την 5η Φεβρουαρίου, που είναι αφιερωμένη σε δράσεις για την ασφάλεια στο Διαδικτύο θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το ασφαλές Διαδίκτυο με κεντρικό σύνθημα :

.

στα Δημοτικά Σχολεία, Α. Αλισσού Αχαΐας και 36ο Δημοτικό σχολείο Πατρών

Στο σχολείο του Α. Αλισσού η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30π.μ , ενώ στο 36ο δημοτικό σχολείο (Ιτεών) στις 11.00π.μ.

Η διάρκεια της ενημέρωσης σε κάθε σχολείο θα είναι περίπου 2 ώρες.

Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν οι κοινωνικοί λειτουργοί Κοντονή Κανέλλα Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Λαμπρινή Παππά, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές στο πρόγραμμα “ΑΡΙΑΔΝΗ” για την αποφυγή του εθισμού των εφήβων στο Διαδίκτυο και πραγματοποιούν απο πέρυσι σε συνεργασία μαζί μας, ενημερώσεις σε σχολεία της Πάτρας για την ασφαλή πλοήγηση, μαζί με ομάδα τεσσάρων φοιτητών από το ΑΤΕΙ Πάτρας του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας. Η παραπάνω δράση υλοποιείται σε άμεση συνεργασία με την κ. Σακοβέλη Πηνελόπη, Υπεύθυνη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας


Οι "ενήλικες ιθαγενείς" του Διαδικτύου έχουμε υποχρέωση να καθοδηγήσουμε τους "κατοίκους" μικρούς και εφήβους, στα μονοπάτια του Διαδικτύου.

Γιατί πως να το κάνουμε ; Αυτά τα παιδιά γεννήθηκαν .....και βρήκαν το Διαδίκτυο...ενώ εμάς μας βρήκε.

Στην πλοήγησή μας στο Διαδίκτυο καπεταναίοι είμαστε εμείς !

Ας αποφύγουμε τις Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες ..
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σιωπηλή βόμβα βυθού
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σιωπηλή βόμβα βυθού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ