2013-02-05 13:52:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Ζητούσαν από τους Πολύτεκνους 10 ευρώ για να πάρουν τα τρόφιμα που δικαιούνται – Έντονες αντιδράσεις
Μια καινούργια πρακτική που δυσαρέστησε έντονα τους πολύτεκνους της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής εφάρμοσε από σήμερα ο Σύλλογος των πολυτέκνων Πατρών και Περιχώρων. Για πρώτη φορά στα χρονικά, ζητούσε από τα μέλη του που προσέρχονταν για να πάρουν τα προϊόντα που δικαιούνταν, να καταβάλουν ένα ποσό ως αντίτιμο των υπηρεσιών που τους προσφέρονται.

Το ποσό αυτό μάλιστα, κατά τα πρότυπα της Αθηνάς, είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά προσδιοριστεί στα 10 ευρώ ανά οικογένεια, μετά όμως από τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, έπεσε στα 5 ευρώ.

Εκ μέρους του Συλλόγου κάνουν λόγο για ένα συμβολικό ποσό που βοηθάει τη λειτουργία του Συλλόγου στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Αρκετά όμως από τα μέλη του υποστηρίζουν ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητηθούν χρήματα από τις πολύτεκνες οικογένειες, τώρα που η ανεργία χτυπάει «κόκκινο» και που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ