2013-02-05 14:40:07
Φωτογραφία για lexpressiondz.com : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΕ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Αλγερινά ΜΜΕ δεν σταματούν να ασχολούνται και να πλέκουν το εγκώμιο των Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν, με αφορμή τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, ασκώντας παράλληλα αφόρητη πίεση στον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας τους, Βαχίντ Χαλίλχοζιτς.

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία, αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις των Ράφικ Τζιμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν με τα ερυθρόλευκα, αναφέρεται ο Τύπος της Αλγερίας, μη σταματώντας να πλέκουν το εγκώμιο στους δύο συμπατριώτες τους, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν κλήθηκαν από τον εκλέκτορα της εθνικής Αλγερίας για τις ανάγκες του Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «lexpressiondz.com», κάνει εκτενέστατη αναφορά στα κατορθώματα και τα συνεχόμενα γκολ, που πετυχαίνουν οι δύο Αλγερινοί του Θρύλου, με σαφή πρόθεση να ασκήσουν μοχλό πίεσης στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ώστε να επισπεύσου την επιστροφή τους στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα:

«Τζαμέλ Αμπντούν και Ράφικ Τζιμπούρ συνεχίζουν να βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα. Πράγματι, οι δύο Αλγερινοί σκόραραν τα δύο γκολ στην εντός έδρας ήττα έκπληξη του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο (2-3). Ο Τζιμπούρ βοήθησε την ομάδα του να ισοφαρίσει στο 9', σκοράροντας το 15ο του φετινό γκολ (εδώ υπάρχει λάθος αφού ο "τρομοκράτης" πέτυχε το 16ο του), πριν ο συμπατριώτης του δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 44' με πέναλτι», γράφουν οι Αλγερινοί και αναμένονται πλέον νέα... επεισόδια για την κλήση τους στην Εθνική από τον Χαλίλχοτζιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ