2013-02-06 15:30:08
Φωτογραφία για Αμφίβολοι Γκρέκο και Κάρολ για Τρίπολη
Τα χειρότερα γλίτωσε ο Γκρέκο καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί θλάση, ωστόσο ο Ιταλός μέσος όπως και ο Κάρολ πολύ δύσκολα θα προλάβουν το ματς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού με το καλημέρα της θητείας του αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Λεάντρο Γκρέκο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και την Τετάρη ακολούθησε ατομικό. Έτσι θα χάσει το ματς στην Τρίπολη.

Πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο Ρόι Κάρολ που έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Θεραπεία έκανε και ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ και ο Πίνο έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Σε αυτή συμμετείχαν ξανά νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στην τεχνική τους, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Έκαναν σύνθετες ασκήσεις, με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας, αλλά και θέσεων, δουλεύοντας παράλληλα στην κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο.


Στο τέλος του προγράμματος έπαιξαν διπλό, σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ και παίρνοντας εναλλάξ θέση στο γήπεδο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, το ίδιο και η ανάπτυξη, αλλά και τα τελειώματα των φάσεων, αφού στόχος ήταν το άμεσο γκολ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις και τον Μίτσελ να «τα λέει» με αρκετούς παίκτες, δίνοντας οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο, αλλά και το γήπεδο.

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διπλή προπόνηση, στις 10:30 και στις 18:00.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ