2013-02-08 09:30:04
Φωτογραφία για Demi Moore-Russell Brand: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;
Kύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε την πολύπαθη Demi Moore ζευγάρι με τον τρελάρα Russell Brand; Κι όμως, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, όλα οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: το Hollywood έχει ένα νέο και άκρως... προβληματικό ζεύγος, αν κρίνουμε από τον πρότερο, ανορθόδοξο βίο τους!

Ο Brand λοιπόν, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του, προσκάλεσε την Demi σε ένα ταξίδι αναψυχής και πνευματικής αναζήτησης στην Ινδία. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η διάσημη ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έχει αφιερωθεί σε ανάλογες πνευματικές δραστηριότητες, κάτι που οδήγησε τον Brand να της προτείνει να γίνει η σύντροφός του στη νέα αυτή υπέρτατη εμπειρία!

«Η yoga βοήθησε πολύ τον Russel στο χωρισμό του με την Katy Perry και πιστεύει ότι θα κάνει πολύ καλό και στην Demi», αναφέρει στενός φίλος του εκκεντρικού μουσικού.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι οι δύο star πιθανόν να ετοιμάζουν βαλίτσες για Ινδία αυτή τη στιγμή, αρνούνται κατηγορηματικά ότι είναι ζευγάρι, με τον Brand να δηλώνει: «Μου αρέσει πολύ η Demi. Είναι υπέροχη και την βρίσκω πολύ όμορφη, αλλά μέχρι εκεί».

Εμείς πάντως ξέρουμε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Αναμένουμε εξελίξεις Πηγή: www.queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπιρ παρά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπιρ παρά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ