2013-02-08 12:24:04
Φωτογραφία για «Οι αγώνες των αγροτών, το ξεπούλημα της ΑΤΕ και η εθνική ανάπτυξη»
από το Γραφείο Τύπου

Αφού πρώτα μετέτρεψε τη Βουλή των Ελλήνων σε γραφείο πρωτοκόλλησης των Γερμανικών Διαταγμάτων, με τα οποία διοικούν και ελέγχουν τη χώρα μας, η συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ παραιτείται και από το δικαίωμά της στην χάραξη Εθνικής Αναπτυξιακής Πολιτικής.

Αντί να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των ελλήνων αγροτών και να σχεδιάσει μαζί τους το μέλλον του κρίσιμου αυτού τομέα, το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί, εκμεταλλευόμενη τις κινητοποιήσεις τους, να ξεπλύνει το σκάνδαλο της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας αντί πινακίου φακής σε γνωστό επιχειρηματία και μαζί με αυτό και τις παράνομες υποθήκες της αγροτικής γης.

Μόνο μια κυβέρνηση που θα αποτινάξει από πάνω της τα δεσμά του απεχθούς χρέους, των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, καθώς και όλων των δεσμεύσεων που απορρέουν από αυτά, θα μπορέσει να θέσει τους δικούς της όρους ανάπτυξης και να οργανώσει το δικό της πιστωτικό μηχανισμό στήριξης του τομέα της αγροτικής παραγωγής και της διατροφής.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα συμπαρίσταται στους αγρότες και πιστεύει ότι μόνο με συντεταγμένους αγώνες και στόχους, οι οποίοι θα ενισχύουν την εθνική ανάπτυξη και αξιοπρέπεια, θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα από τα αδιέξοδά της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ