2013-02-09 00:19:04
Φωτογραφία για ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στο Αιγίνιο παίζουν οι άνδρες και στα Κύμινα οι γυναίκες το Σάββατο (9/2).

Ολυμπιακός αναχώρησε, το πρωί, για το Αιγίνιο με όλους τους βολεϊμπολίστες στην αποστολή και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (20:30) στο κλειστό που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που αγωνιζόμασταν κάθε τρεις ημέρες νομίζω ότι η ομάδα αποφορτίστηκε και ψυχολογικά αλλά και σωματικά. Οι παίκτες μου πήραν ανάσες, δουλεύοντας όμως καλά στις προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Νίκης Αιγινίου. Σίγουρα κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι η εξέλιξη της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από το δικό μας αγωνιστικό ρυθμό» τονίζει στο www.olympiacos.orgο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

Το πρώτο σερβίς του αυριανού παιχνιδιού με τη Νίκη Αιγινίου θα γίνει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1.


Λίγο αργότερα αναχώρησε από το κλειστό του Ρέντη και η ομάδα βόλεϊ γυναικών η οποία αντιμετωπίζει αύριο (17:30) στα Κύμινα τον Α.Σ. Μακεδόνες (17η αγωνιστική Α1 βόλεϊ γυναικών).

Οι ερυθρόλευκες προπονήθηκαν, σήμερα το πρωί, χωρίς προβλήματα και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος δήλωσε: «Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Είναι δύο παράμετροι που κάνουν τον αγώνα με τους Μακεδόνες ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Οπότε θα πρέπει να είμαστε δέκα φορές προσεκτικότεροι στο παιχνίδι μας, ώστε να επιστρέψουμε στη βάση μας έχοντας στις αποσκευές τους τρεις βαθμούς της καθαρής νίκης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ