2013-02-10 14:20:07
Φωτογραφία για ΑΝΕΜΟΣ... ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Θετικό κρίνεται το πρώτο δείγμα του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πολλούς θύμισε εποχή Βαλβέρδε η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, όμως οι παίκτες έχουν ακόμα πολλή δουλειά για να δείξουν όσα θέλει ο Ισπανός τεχνικός.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν, έστω και στις καθυστερήσεις με το ωραίο γκολ του Μήτρογλου, να φύγουν με το «τρίποντο» από την Τρίπολη και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Λεβάντε.

Αν και μόλις έξι μέρες στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Μίτσελ κατάφερε να δείξει τις αλλαγές που θέλει να κάνει και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να προχωράει σε αλλαγές προσώπων σε σχέση με ό,τι είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο 50χρονος τεχνικός παρουσίασε μία ομάδα που πίεσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν, ασκώντας πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό στον αντίπαλο και είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίτερα.


Επίσης, φάνηκε ότι ο Μίτσελ θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό πιο γρήγορο και επιθετικό, με ταυτόχρονη ασφυχτική πίεση στον αντίπαλο, όπως συνέβαινε προ διετίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο. Άλλωστε, οι δύο προπονητές, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", είναι της ίδια ποδοσφαιρικής σχολής.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πιο νεαρούς σε ηλικία παίκτες. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε από την αρχή τον Παπάζογλου και τον Φέισα, τους οποίους είχε ξεχωρίσει από τους αγώνες που είχε δει σε DVD και έδωσε φανέλα βασικού στον Φετφατζίδη και αργότερα έριξε στη μάχη τον Βλαχοδήμο που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μίτσελ, άλλωστε, αναγνωρίζει ότι έχει ακόμα πολλή δουλειά και οι παίκτες δεν πρέπει να σταθούν στην θετική εικόνα της ομάδας τους στο χθεσινό ματς, ωστόσο, φανέρωσε παράλληλα ότι πρόθεσή του είναι να φτιάξει μία ομάδα με αρχές και οι ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις θέσεις που καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Επίσης, επέλεξε το σύστημα 4-3-3, με δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και ζητούμενο είναι η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με λίγες επαφές, είτε κάθετα είτε στα άκρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ