2013-02-10 14:20:08
Φωτογραφία για Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, γιατί ούτε χρειάζονται, ούτε είναι δυνατόν να τεθούν ως προαπαιτούμενο από την τρόικα, διατυπώνει σε συνέντευξή του στην ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'' ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

«Η συμφωνία, η οποία έχει γίνει και έχει περιληφθεί στο κείμενο νόμου, είναι η λεγόμενη κινητικότητα, όχι η έξοδος από την υπηρεσία» δηλώνει ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρχει περιττό προσωπικό, λόγω των επιταχυνόμενων συνταξιοδοτήσεων, καθώς και ότι δεν μπορούν να τεθούν ανάλογα προαπαιτούμενα, γιατί το περιεχόμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έχει καταγραφεί ως νόμος του κράτος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Κουβέλης δηλώνει ότι η συμμετοχή του κόμματός του στην κυβέρνηση δεν προσφέρει αριστερό άλλοθι. Παράλληλα, δεν βλέπει προϋποθέσεις σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ («πολύ δε περισσότερο που η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, προσδιορίζεται ως ένα εκκρεμές που μετακινείται αριστερά-δεξιά», όπως λέει) αλλά ούτε εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΜΟΣ... ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΜΟΣ... ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ