2013-02-11 17:09:20
Φωτογραφία για Έκπληξη με Μπόατενγκ στο Λιμάνι!
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, που σύμφωνα με το Skysports περνάει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στον Ολυμπιακό

Εκπληξη της τελευταίας μέρας των μεταγραφών ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το Skysports οι ερυθρόλευκοι έχουν φέρει στην Ελλάδα τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις αν πιστέψουμε το δημοσίευμα.

Από την πλατεία Αλεξάνδρας δεν επιβεβαιώνουν την άφιξη του 29χρονου γκανέζου μέσου, αλλά ούτε διαψεύδουν την είδηση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει προταθεί στους πειραιώτες εδώ και περίπου 15 μέρες.

Ο Μπόατενγκ ανήκει στην Ντνίπρο με την οποίο όμως βρίσκεται σε δικαστική μάχη. Ο γκανέζος άσος έχει προσφύγει στο CAS για να κερδίσει την ελευθερία του, ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις και με την Μίντλεσμπρο.


Ο κεντρικός μέσος δοκιμάστηκε και στη Φούλαμ τον Ιανουάριο, αλλά δεν έπεισε τον Μάρτιν Γιολ και η αγγλική ομάδα δεν του προσέφερε συμβόλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως τον Μπόατενγκ γνωρίζει καλά ο Μίτσελ, αφού οι δύο άντρες συνεργάστηκαν στη Χετάφε, εκεί που ο γκανέζος αγωνίστηκε δύο χρόνια (2009-2011).

Ο Μπόατενγκ ήρθε αρχικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας όταν ήταν 16 ετών, ενώ δύο χρόνια αργότερα μετεπήδησε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος με τη σειρά του τον παραχώρησε δανεικό στον ΟΦΗ.

Ακολούθησε μία τριετία στον ΑΙΚ Στοκχόλμης (2003-2006 55 συμμετοχές και 5 γκολ), δύο σεζόν στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (72 συμμετοχές και 8 γκολ). Το 2009 υπέγραψε στην Κολωνία (10 συμμετοχές) και τη διετία 2009-2011 αγωνιζόταν στην Ισπανία με τη φανέλα της Χετάφε (61 συμμετοχές και 2 γκολ).

Από το 2011 ανήκε στην ουκρανική Ντνίπρο, με την οποία αγωνίστηκε 23 φορές (2 γκολ), αλλά πλέον βρίσκονται σε δικαστική διαμαχή. Είναι μέλος της Εθνικής Γκάνας από το 2001 και μετράει 46 συμμετοχές και ένα γκο.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ