2013-02-11 18:00:04
Φωτογραφία για Έρχεται μόνο στο xespao.gr! Μείνετε συντονισμένοι...
Το xespao.gr, ευχαριστεί θερμά όλους εσάς, τους αναγνώστες του, που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ερασιτεχνικά και κατάφερε να μπει στις καρδιές των Πατρινών, οι οποίοι κατέστησαν το  xespao.gr στο μεγαλύτερο blog της Δυτικής Ελλάδας και σε ένα από τα πιο επιτυχημένα όλης της χώρας.

Γνωρίζουμε όλοι καλά πως η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, θέλει κόπο και χρόνο για να "ανασάνουμε". Είναι όμως ιστορικά αποδεδειγμένο πως μετά την παρακμή ακολουθεί η ακμή και σε αυτό τον στόχο πρέπει να είμαστε όλοι προσηλωμένοι.

Το  xespao.gr εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντάς σας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και ψυχαγωγία, τομέα που θεωρούμε απαραίτητο στις μέρες μας. Άλλωστε, μας δείχνετε καθημερινά, μέσα από τα στατιστικά στοιχεία του site, πως εκτός από το να ενημερωθείτε για τα σοβαρά γεγονότα της επικαιρότητας, επιλέγετε το διαδίκτυο και για να χαλαρώσετε από τα καθημερινά προβλήματα. Σε αυτό το κομμάτι, λοιπόν, της ψυχαγωγίας, ετοιμάζουμε κάτι νέο, πρωτόγνωρο όχι μόνο για τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, αλλά και για αυτά όλης της Ελλάδας.

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται...!

Υ.Γ. Ζητάμε την κατανόησή σας για το προσωρινό "πάγωμα" του site, αλλά είναι απαραίτητο για την ένταξη της νέας μας στήλης. Σύντομα και πάλι κοντά σας!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ