2013-02-11 17:58:03
Φωτογραφία για Οι κακές ... φωτογραφίες και τα κακά τα δικά μας!
Η ζωή στην Ελλάδα μέσα από τον φακό του Reuters Αυτες οι φωτογραφιες ενοχλησαν τους "κρατικους" του ΡαδιοΤηλεοπτικου Συμβουλίου..

Ο περήφανος ελληνικος λαος... επαιτει, υψωνει χερια ...ζητουλα για μια σακούλα πατάτες! Αυτό το γεγονός δεν μπορεί να το κουκουλώσει καμια κυβερνηση, κανενας πραιτοριανός!

ΔΕΙΤΕ ...ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΝ ΤΟΥ REUTERS.. ..που για μια ακόμη φορά ...μας έκανε διάσημους Και να συνεχίσει λέμε εμείς δριμύτερα..., ανεξάρτητα από τα βρεττανικά πούστικα ΚΑΙ ΒΡΏΜΙΚΑ διαχρονικά, συμφέροντά τους. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ο ελληνικός λαός έχει βαθειά συνείδηση τι του γίνεται. Δεν αισθάνεται καμιά ντροπή για την κατάντια του , που "φίλοι" σαν τους Βρετανούς.. του την έστησαν. Ξέρει. Ο ελληνικός λαός θα παραμείνει εσαεί ως ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ , όχι μόνον της Ευρώπης, όχι γιατί είναι ο καλύτερος-ανόητες τέτοιες συγκρίσεις- αλλά γιατί έχει ιστορική, μοναδική προσφορά
. και ιδιαιτερότητες από τη φύση του! Και σήμερα η κρίση που διέρχεται εξ αιτίας αφρόνων κυβερνητών του αλλά και των αρπακτικών ευρωπαίων ... φίλων του, να περιμένετε ότι θα ξεπεράσει τον χειμώνα και θα κάνει τομές ευεργετικές για όλη την ανθρωπότητα... αυτήν την ανθρωπότητα που στενάζει από αθλίους καιροσκόπους, τυχοδιώκτες, και κοινούς οικονομικούς δολοφόνους , που ατυχώς έβαλαν στο βρακί τους και μικρόνοες ηγέτες της Ευρώπης, όπως Γαλλία και Γερμανία και τους χορεύουν όπως θέλουν... με κλόουν Τραπεζο-υπαλλήλους τους, διότι λέει δάνεισαν κάποια δυνάρια. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, μέσα από το φακό ενός πρακτορείου, που υπηρετεί μια φαύλη χώρα, όπως η Βρετανία, η οποία στα τελευταία 300 χρόνια, ως αποικιοκράτης, θησαυρίζει με το αίμα και τον πλούτο λαών που κατέκτησε και κατακλέβει.. Αυτό είναιν το CITY του Λονδίνιου -φωλεά κοινών εγκληματιών..

ΤHE DIPLOMATIC OBSERVER Of Greece (since 1969)

Ως γνωστόν οι κρατικοί υπάλληλοι, απανταχού της γης, είναι πραιτωριανοί-θεματοφύλακες των Κυβερνήσεων, οι οποίες φυσικά και τους σιτίζουν παχυλά. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο.

Έτσι το Ραδιο-τηλεοπτικό Συμβούλιο μια εξαρτημένη , πλασματικά τιτλοφορούμενη ως .. ανεξάρτητη υπηρεσία.. συνέστησε στα ΜΜΕ να μην προβάλουν εικόνες,βίντεο κ.λ.π. που να παρουσιάζουν την κατάντια των σημερινών Ελλήνων Το ελεύθερο όντως βρετανικό πρακτορείο REUTERS, δημοσίεσε με ..λαμπρότητα τη σημερινή θλιβερή εικόνα των Ελλήνων κι άντε οι κυβερνητικοί βλάκες να το πιάσουν!

Η κυβερνώντες , δεν έχουν εννοήσει, πως αν αναπνέουν λεύτερα το οφείλουν αποκλειστικά και μόνο στους ανυπότακτους δημοσιογράφους, που αυτοί βεβαίως ξεσήκωσαν το έθνος το 1821 και κανένας άλλος.

Δεν έμαθαν πως οι ανά τον κόσμο δημοσιογράφοι είναι ανυπότακτοι.. κι αυτό που κατά συνείδηση έχουν, το πράττουν.

Δεν έμαθαν οι ΄Ελληνες πραιτοριανοί-κρατικοδίαιτοι, πως ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή το ξέρουν , εκτός από τους ξένους ανταποκριτές κι όλο το ξένο διπλωματικό σώμα... ΚΙ οπότε ας πάψουν να δίνουν οδηγίες στα ΜΜΕ ...

Φοβούνται μήπως ΜΗΝ... το μάθει ο ελληνικός λαός; Μα τόσον αφελείς;

Μία σειρά συγκλονιστικών φωτογραφιών δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα. Από το συνωστισμό για τα δωρεάν λαχανικά, στις διαδηλώσεις κατά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ και τις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα ο φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων συμβαίνoυν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα των Μνημονίων...

(Στο κέντρο κράτησης μεταναστών)

(Λουκέτο σε κατάστημα)

(Ρακοσυλλέκτες)

(Μοιράζεται το ταξί με το γιο του για να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο)

12 Δεκεμβρίου 2012: Δημόσιοι υπάλληλοι σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

(Στον φράχτη της Αστυνομίας δίπλα από τη Βουλή)

(Ο 30χρονος Μανώλης Ουρανός, πτυχιούχος, δουλεύει σαν μάγειρας σε μαγαζί στου Ψυρρή)

evro-nea.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ