2013-02-11 23:04:48
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ... ΠΛΑΝΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΕ
Πολύ αισιόδοξος και πεποισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει από την αναμέτρηση με τη Λεβάντε ήταν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μίτσελ.

Σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του ο Ισπανός τεχνικός έλεγε σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ότι «εφόσον κάνουμε όλα όσα σχεδιάζουμε για το παιχνίδι με τη Λεβάντε μπορούμε να φύγουμε με ένα καλό αποτέλεσμα από εκεί».

Ο Μίτσελ ήταν και την Δευτέρα ευδιάθετος, αισιόδοξος και αποφασισμένος για όλα ενόψει του αγώνα με την ισπανική ομάδα την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός έχει κάνει πολλή και καλή δουλειά πάνω στο σκάουτινγκ της Λεβάντε. Το πλάνο του είναι να «πνίξει» με την πίεσή του ο Ολυμπιακός το κέντρο και τα άκρα της Λεβάντε και να μην της επιτρέψει να αναπτυχθεί όπως θέλει και πρέπει. Παράλληλα να βγαίνει σε αντεπιθέσεις από τον άξονα και τα πλάγια προκειμένου να πλήξει το κέντρο της άμυνας των αντιπάλων.

Πάντως ενδεκάδα δεν έδειξε ούτε την Δευτέρα ο Μίτσελ. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δεν έκανε έτσι και αλλιώς σαφείς δοκιμές για το αρχικό σχήμα με τη Λεβάντε. Όμως υπάρχει ακόμα στο μυαλό του το να βάλει τον Μανιάτη δεξί μπακ και τον Σιόβα αμυντικό χαφ ενώ προβληματίζεται ευχάριστα από την καλή συνεργασία που είχαν οι Βλαχοδήμος και Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ