2013-02-11 23:24:58
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ *VIDEOS*
Η μεταγραφή Μπόατενγκ έγινε μετά από εισήγηση του Μίτσελ που συνεργάστηκε με τον Γκανέζο για δύο χρόνια στην Χετάφε και τον είχε πάντοτε βασικό.

Ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του μόλις απελευθερωθεί οριστικά ο παίκτης από την Ντνιεπρ, με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μπόατενγκ ζήτησε να σπάσει το συμβόλαιό του καθώς η γυναίκα του ήθελε οπωσδήποτε να φύγει από την Ουκρανία έχοντας υποστεί σοκ όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε δολοφονική επίθεση.

Η περίπτωση μοιάζει με την πρόσφατη μετακίνηση του Ντρογκμπά από την Κίνα στην Γαλατά.

Ο Μπόατενγκ πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί, αν και δεν υπάρχει άμεση βιασύνη αφού έτσι και αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη για φέτος.

Ο 29χρονος διεθνής Γκανέζος μέσος που παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, με ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα παίζοντας στην Καλαμάτα από 16 χρονών, εν συνεχεία πήγε στον Παναθηναϊκό όπου ειχε 36 ματς και 4 γκολ και δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ, έκανε διεθνή καριέρα στη Σουηδία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ