2013-02-12 10:14:03
Φωτογραφία για ΛΙΓΗ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Κάποιες διαδικασίες χρειάζεται να διευθετηθούν για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Γκανέζος χαφ έχει προσφύγει στο CAS και στη FIFA, επειδή η Ντνίπρο του οφείλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων για να τον ανακοινώσουν και ο παίκτης να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά με τα ερυθρόλευκα.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", θα επιχειρήσει να πράξει ότι έκανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και πήγε στη Γαλατασαράι. Ο Ιβοριανός επιθετικός κατάφερε να μείνει ελεύθερος από την Σανγκάη Σενούα, ύστερα από ειδική άδεια που πήρε από την FIFA.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και στην περίπτωση του 30χρονου παίκτη που ήρθε σε συμφωνία ο Ολυμπιακός, αφού έχει προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και περιμένει να του δοθεί «ειδικό δελτίο» για να παίζει κανονικά στις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.


Από τη στιγμή, μάλιστα, που η ουκρανική ομάδα δεν είναι τυπική στις υποχρεώσεις της, θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθει και η μπλε κάρτα του Μπόατενγκ.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει μιλήσει και με τον Μίτσελ, ο οποίος του είπε: «πιστεύω σε σένα και είμαι σίγουρος ότι θα με δικαιώσεις».

Ο Αφρικανός μέσος υποβλήθηκε σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα, δείχνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του και να δώσει αρκετές λύσεις στον Ισπανό τεχνικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ