2013-02-12 14:30:09
Φωτογραφία για Πως να φορέσετε σωστά το κολάν σας!
Το κολάν είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα μας γιατί είναι άνετο και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια έξοδό μας. Σίγουρα είναι ένα ρούχο που μπορεί να τονίσει τις ατέλειες στο σώμα μας, για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην επιλογή του αλλά και στο πως θα το συνδυάζουμε!

Τα κολάν που μοιάζουν περισσότερο με καλσόν θα πρέπει να τα συνδυάζετε κυρίως με φούστες, φορέματα ή πολύ μακριά πουλόβερ ενώ εκείνα που μοιάζουν περισσότερο με παντελόνι και έχουν πιο χοντρό ύφασμα συνδυάζονται άψογα με ζακέτες, πουκάμισα και πουλοβερ. Μάλιστα όταν έχουν κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως δέρμα, φερμουάρ, κουμπιά ή ακόμα και τσέπες ταιριάζουν τέλεια ακομα και με σακάκια.

Οι πιο ωραίοι συνδυασμοί

Φορέστε το κολάν σας με μια mini φούστα κι ένα μεσάτο σακάκι. Φροντίστε να εφαρμόζει απόλυτα στον αστράγαλο και να μη φαίνεται καθόλου το δέρμα σας διότι εάν φορέσετε τις ankle boots τα πόδια σας θα φαίνονται κοντύτερα
. Ένα άλλο άψογο στυλ είναι να το συνδυάσετε με ένα μακρύ πουλόβερ, τις μπότες ιππασίας και από πάνω ένα oversized παλτό που φέτος το χειμώνα είναι το απόλυτο trend. Τέλος, μπορείτε να το φορέσετε με ένα t-shirt, από πάνω το σακάκι σας και να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Tips

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σίγουρα στο κολάν σας, είναι να μην είναι διάφανο γιατί πιστέψτε μας όσο και να επιμεληθείτε το υπόλοιπο look το αποτέλεσμα δε θα είναι ωραίο.

Ακόμα κι αν διαθέτετε τους γλουτούς της Jennifer Lopez θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε το κολάν με κοντή μπλούζα εκτός κι αν πρόκειται να πάτε στο γυμναστήριο.

Εάν έχετε παραπανίσια κιλά ή παχουλές γάμπες σίγουρα το κολάν δε θα σας κολακεύσει.

Αποφύγετε να συνδυάζετε το κολάν σας με τις γόβες στιλέτο γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου σικ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρώτο «όχι» στην ΑΕΚ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρώτο «όχι» στην ΑΕΚ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ