2013-02-12 14:48:04
Φωτογραφία για Μετά την Εθνική της Παπαφλέσσα κλείνει και η Αγροτική της Τριών Ναυάρχων - Χιλιάδες κάτοικοι της Πάτρας αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και ...ξενιτεύονται
Χωρίς τραπεζικό υποκατάστημα μένουν οι κάτοικοι δεκάδων οικοδομικών τετραγώνων της Πάτρας. Μετά το κλείσιμο και τη μεταφορά του υποκαταστήματος...της Εθνικής Τράπεζας της οδού Παπαφλέσσα, σειρά τώρα παίρνει το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Τριών Ναυάρχων.

Οι υπηρεσίες του τελευταίου μεταφέρονται σε άλλο υποκατάστημα της Τραπέζης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη 61, αφήνοντας χωρίς εξυπηρέτηση χιλιάδες συναλλασσόμενους της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη, εκδηλώνεται δυσφορία διότι οι πολίτες πρέπει να ξενιτεύονται για να κάνουν τις συναλλαγές τους. Τονίζουν δε οτι δεν είναι δυνατόν από τη στιγμή που οι Τράπεζες ανακεφαλαιοποιούνται αφενός μεν να μην διοχετεύουν ρευστό στην αγορά, αφετέρου δε να συρρικνώνουν τη λειτουργία τους και να καταργούν υποκαταστήματα.

Ζητούν επίσης τη λήψη άμεσων μέτρων ούτως ώστε τουλάχιστον να ληφθεί μέριμνα για τη λειτουργία ΑΤΜ σε διάφορα σημεία της ακτίνας όπου λειτουργούσαν τα τραπεζικά υποκαταστήματα που έκλεισαν.
newsplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αθλητικές ειδήσεις με το onsports
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αθλητικές ειδήσεις με το onsports
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ