2013-02-12 15:21:03
Φωτογραφία για Ψυχολογική στήριξη στα δημοτικά ιατρεία Ηρακλείου Αττικής
Αναγνωρίζοντας την ενδεχόμενη ανάγκη ψυχολογικής στήριξης των δημοτών τα δημοτικά ιατρεία παρέχουν υποστήριξη στους δημότες με εθελόντριες ιατρούς.

Συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη στα δημοτικά ιατρεία του δήμου δέχεται δημότες κατόπιν ραντεβού η συστημική θεραπεύτρια Μαργαρίτα Λαμπρινοπούλου και κάθε Παρασκευή η κλινική ψυχολόγος Ελένη Μαυρουκλή. Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 2794340.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 στα δημοτικά ιατρεία του δήμου η 5η επανάληψη δωρεάν ψηλάφησης μαστού από τον ογκολόγο Αθανάσιο Καραγιάννη. Η εξέταση – ψηλάφηση θα γίνει κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλέφωνο 210 2794340.

Επιπλέον κάθε δεύτερη Τετάρτη, ο παιδίατρος Γιώργος Μπούγιος εξετάζει ανασφάλιστα βρέφη και παιδιά. Ο κος Μπούγιος προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά.

Θυμίζουμε ότι με την υποστήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής γίνονται εμβολιασμοί σε όλα τα ανασφάλιστα παιδιά του δήμου μας.


Στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα θα πραγματοποιούνται δωρεάν test Παπανικολάου (test pap), λήψη, εξέταση, αποτελέσματα, από την ιατρό κυτταρολόγο Νίκη Π. Μάργαρη εθελοντικά. Η κυρία Μάργαρη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στις δημότισσες, είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλέφωνο 210 2794340.

Τα δημοτικά ιατρεία εξακολουθούν να αναζητούν ιατρούς που έχουν τη θέληση να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους ανασφάλιστους συνδημότες/συνδημότισσες και τις ευπαθείς ομάδες του δήμου Ηρακλείου Αττικής που δεν έχουν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη. Οι ιατροί που ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω των δημοτικών ιατρείων μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Γαλακτοπούλου-Σπετσιώτη, στα τηλέφωνα 2132000121.

Τα Δημοτικά Ιατρεία – Σταθμός Υγείας λειτουργούν στην υπόγεια διάβαση του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής.

Πληροφορίες - Ραντεβού Τηλ: 213 2000141

e-mail: [email protected]

Δευτέρα ως Παρασκευή 08.00 - 15.00

• Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων ΔΗΑ και με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

• Εθελοντική Αιμοδοσία με τις Σχολές ΟΑΕΔ.

• Προγράμματα Προληπτικού Ελέγχου στα σχολεία της πόλης μας σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

• Διοργάνωση Αντικαρκινικού Εράνου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Αντικαρκινική Εταιρεία.

• Συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Υγειών Πόλεων, οργανώνοντας προγράμματα προληπτικού ελέγχου (screening test)

• Τα Δημοτικά Ιατρεία αποτελούν παράτημα της ΜΚΟ Αποστολή για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ανασφάλιστους πολίτες.

• Οδοντιατρικός έλεγχος

• Δωρεάν Test PAP – Δωρεάν ψηλάφηση μαστού

• Συμβουλευτική ατόμου, ζεύγους και οικογένειας

• Συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη χρόνιων πασχόντων

• Διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων, εκδηλώσεων

• Παροχή Νοσηλευτικής φροντίδας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ