2013-02-12 16:42:53
Φωτογραφία για «Δεν πωλείται ο Φώτσης»
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειές του για να αποκτήσει τον Αντώνη Φώτση, ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λίβιο Πρόλι, με δηλώσεις του ανάβει «κόκκινο φως» για την ενδεχόμενη μεταγραφή.

«Δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση για τον Φώτση. Παραμένει ένας από τους παίκτες της ομάδας και δεν πωλείται. Αυτή τη στιγμή δε θέλουμε να εξαντλήσουμε την τελευταία επιλογή που έχουμε (σ.σ. για απόκτηση παίκτη) και θα την κρατήσουμε, αν είναι δυνατόν, μέχρι τα πλέι οφ», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport».

Και πρόσθεσε: «Μετά τον αποκλεισμό μας στο Κύπελλο από την Βαρέζε, θα πρέπει να `θυμηθούμε' την ομάδα που είχαμε με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ολοι πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται στην προπόνηση».

Το αν, βέβαια, αυτή η δήλωση του Πρόλι αποτελεί παιχνίδι τακτικής ή ουσιαστική εξέλιξη στο ρεπορτάζ θα αποδειχθεί τις επόμενες ώρες. Δεδομένο είναι ότι το συμβόλαιο του «Batman» λήγει το καλοκαίρι και ότι οι Ιταλοί δεν είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή του παρουσία.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ