2013-02-12 16:44:50
Φωτογραφία για Απίστευτος χαμός στην Παιανία μεταξύ Φάμπρι-παικτών!!
Απίστευτα σκηνικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (12/2). Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού και τον Φάμπρι.

Χαμός στην προπόνηση του Παναθηναϊκού! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φάμπρι άρχισε να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Ο Πορτογάλος αμυντικός δέχθηκε επίθεση από το Φάμπρι σε σημείο που ο Χοκίν Εσπάρθα πήρε το λόγο και του είπε: "Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος".

Η παρέμβαση του Ισπανού ποδοσφαιριστή εξόργισε ακόμα περισσότερο τον συμπατριώτη του που άρχισε να χρησιμοποιεί ακατονόμαστες εκφράσεις εναντίον του Χοκίν και κυρίως του Πίντο, με τις κραυγές να ακούγονται ακόμη και έξω από την Παιανία!

Η κατάσταση μύριζε πλέον μπαρούτι, με τους παίκτες να είναι φανερά εκνευρισμένοι. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο Νίκι Κάιπερ πήγε να φύγει από την προπόνηση φωνάζοντας: "Αυτός ο τύπος δεν είναι επαγγελματίας". Από τη μεριά του ο Βιτόλο προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Φάμπρι, ζητώντας του να σταματήσει να μιλάει άσχημα στους ποδοσφαιριστές.


Γονάτισε και ζήτησε συγνώμη!

Σε εκείνο το σημείο η προπόνηση συνεχίστηκε για μερικά λεπτά μέσα σε γενική αμηχανία και ξαφνικά, ο Φάμπρι διέκοψε το πρόγραμμα και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο. Αυτοί, δύσπιστοι και έξαλλοι τον κύκλωσαν, αυτός γονάτισε και τους είπε:

"Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας".

"Σήκω πάνω ρε μαλ*κα!"

Η απάντηση στην κίνηση του Φάμπρι ήρθε άμεσα: "Σήκω πάνω ρε μαλ*κα!", φώναξε κάποιος από τους ποδοσφαιριστές.

Έπειτα το λόγο πήρε ο Χαμπίμπ Σο, ο οποίος ήταν έτοιμος να του ορμήξει:"Είναι η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει χάπι εντ. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο.

Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά".

Ο Φάμπρι δεν απάντησε το παραμικρό, αποδεχόμενος σιωπηρά τα λεγόμενα του Σο, ενώ οι συμπαίκτες του καλύφθηκαν απόλυτα από τον Σενεγαλέζο. Η προπόνηση συνεχίστηκε, αλλά είναι ολοφάνερο πλέον ότι η συμβίωση ποδοσφαιριστών και προπονητή στην Παιανία είναι αδύνατη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σοκολατένια γραμματόσημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκολατένια γραμματόσημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ