2013-02-12 19:22:00
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ
Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα το μπάσκετ έχασε, δυστυχώς κέρδισε η αλητεία. Νομίζω πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι που δεν χτύπησε ο Χάινς πιο πολύ και οποιοσδήποτε άλλος βέβαια. Αυτό δεν είναι μπάσκετ, δεν είναι αθλητισμό. Νομίζω ότι αυτά που έγιναν σήμερα έχουν ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του αθλητισμού και καλό είναι να πούμε κάποια πράγματα για το πώς ξεκίνησε και πως φτάσαμε ως εδώ χωρίς να πάμε πολύ πίσω. Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός κέρδισε πεντακάθαρα στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, η διαιτησία ήταν άψογη, η ατμόσφαιρα ήταν άψογη. Αυτό το αναγνώρισαν οι πάντες, όλοι από τον Παναθηναϊκό, ο παρατηρητής διαιτησίας, όπου είπε ότι και οι τρεις διαιτητές ήταν πάρα πολύ καλοί. Νομίζω ότι τα ξέρετε αυτά. Έγινε κι αυτή η κίνηση που δεχθήκαμε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι κι αυτό βοήθησε στο συγκεκριμένο αγώνα στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ανοίξει μύτη, να μη γίνει τίποτα και να μιλάμε μόνο για μπάσκετ μετά. Κάποιοι δε συμφωνούν ότι βοήθησε η κίνηση, είναι δικαίωμά τους αυτό.


Όταν πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα όπως πολλές φορές ξέρετε ότι πηγαίνουμε και τις παρακολουθούμε, κατεβαίνοντας ενημερωθήκαμε ότι έγινε επίθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού, ντου κατά το κοινός λεγόμενο, στα αποδυτήρια των διαιτητών, συνοδεία ατόμων της ασφαλείας του, της προσωπικής του ασφάλειας μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών. Είμαι 38 στα 39, δεν το θυμάμαι αυτό να έχει ξαναγίνει ποτέ στο ΣΕΦ, ίσως και να έχει γίνει βέβαια, θα μας πείτε εσείς. Όπου με εμετικές και απαράδεκτες εκφράσεις επιτέθηκε στους τρεις διαιτητές. Ένα κανάλι μάλιστα το ‘παιξε αυτό το βράδυ, ένα εδώ από τα κανάλια το έπαιξε ακριβώς το τι έγινε, κάποια άλλα κανάλια δεν το έπαιξαν. Ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, την ίδια μέρα το βράδυ συνέταξε συμπληρωματική έκθεση όπου αναφέρει ακριβώς το τι έγινε, τι είπε. Είναι εφευρέτης της αλητείας όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι εφευρέτης της αλητείας. Νομίζω ότι ακολούθησαν και οι άλλοι δυο διαιτητές με συμπληρωματικές εκθέσεις την επόμενη μέρα.

Ξεκίνησαν μετά οι επιθέσεις σε σπίτια διαιτητών. Με κουδούνια, με πέτρες, μιλάμε για εγκληματικές ενέργειες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κάποιοι διαιτητές και οι οικογένειές τους δεν κοιμούνται στα σπίτια τους, έχουν αλλάξει τόπο κατοικίας μετά τα επεισόδια αυτά . Δημιουργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας σε αντίθεση με την ατμόσφαιρα που είδατε όλοι σας και όλος ο Παναθηναϊκός αναγνώρισε και που ήταν μέχρι τη συνέντευξη Τύπου. Κι αυτό έλεγαν στη συνέντευξη Τύπου και οι προπονητές και οι παίκτες. Νομίζω το είπαν όλοι αυτό. Την ίδια στιγμή στον από κάτω όροφο στο ΣΕΦ όπως ξέρετε, από κάτω, ήταν ο κύριος Γιαννακόπουλος και απειλούσε τους διαιτητές και τους είπε ότι θα με βρείτε μπροστά σας και τα λοιπά και τα λοιπά, να μην τα επαναλαμβάνουμε. Πήγανε μετά στα σπίτια των διαιτητών, γίνανε οι επιθέσεις με πέτρες και τα λοιπά. Το τι έχει κάνει ο αθλητικός εισαγγελέας δεν το γνωρίζω, φαντάζομαι θα το μάθουμε αύριο γι’ αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι, νομίζω αύριο θα ενημερωθούμε όλοι για το τι έχει γίνει γι’ αυτό το θέμα. Μετά το επεισόδιο αυτό με τις επιθέσεις στα σπίτια των διαιτητών, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει τη διαδικασία κλήρωσης και ορισμού των διαιτητών για αγνώστους λόγους για το σημερινό αγώνα. Από σας ενημερωθήκαμε όπως και πέρσι είχαμε ενημερωθεί πάλι από σας για το συνέδριο στο Λας Πάλμας, από σας ενημερωθήκαμε ότι κάτι αλλάζει. Αντί να μπουν οχτώ διαιτητές όπως γίνεται κάθε χρόνο και όπως έχει δεσμευτεί από την αρχή της χρονιάς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, φαίνεται ότι αποφάσισαν να μπουν τέσσερις. Επειδή πέταξαν πέτρες στο σπίτι ενός διαιτητή, ίσως και κάποιος διαιτητής να ζήτησε να μην παίξει. Συνεχίστηκε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας, από τους τέσσερις βγήκαν τρεις όπως ξέρετε και είδατε τι σημερινή διαιτησία. Εσείς θα κρίνετε πως ήταν η σημερινή διαιτησία και γιατί ήταν έτσι. Δε θέλω να πω, τα έχει πει ο κόουτς, όταν ο Σπανούλης και ο Λο σούταραν μαζί δυο βολές και ο Διαμαντίδης χτυπάει 12 βολές, νομίζω ότι είναι λεπτομέρειες αυτές και θα χάσουμε την ουσία αν μπούμε σε τέτοια θέματα. Συνολικά τη διαιτησία μπορείτε να την κρίνετε εσείς πως πήγε.

Αλλά σήμερα ξέφυγε το θέμα από τη διαιτησία και είχαμε άλλες καταστάσεις με τη φωτοβολίδα στο Χάινς. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι καλά ο άνθρωπος, το πώς βγήκε να παίξει είναι άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι είναι καλά. Όλοι λέτε και λένε τι γίνεται, πως έγινε η διανομή των εισιτηρίων. Φαντάζομαι θα θέλετε να μάθετε. Όπως γίνεται κάθε χρόνο. Όπως έχει γίνει στα Φάιναλ Φορ και ο Ολυμπιακός έχει πάει ο κόσμος του κι έχει γυρίσει πίσω και ποιοι έχουν πάει, είναι γνωστό. Και στους τελικούς των κυπέλλων, ο Νίκος έχει τη λίστα και είναι στη διάθεσή σας όπως και στη διάθεση της αστυνομίας για το ποιοι ήρθαν και που κάθισαν. Νομίζω ότι το θέμα σήμερα ξεκίνησε από τα επίσημα, από τις διαπιστεύσεις και τις προσκλήσεις. Νομίζω ότι το θέμα όπως είδατε όλοι ξεκίνησε από ‘κει. Νομίζω είχαμε 50 διαπιστεύσεις που διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στις οικογένειες των παικτών. Το είδατε και όταν εκκενώθηκε το γήπεδο, ποιοι έμειναν και τι έγινε. Από κει και πέρα το τι έγινε το είδατε όλοι εκεί κάτω με το ποιοι μπήκαν από τα επίσημα στο κέντρο του γηπέδου, νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει αυτό και παραμείναν και μετά την εκκένωση από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Είδατε τι έγινε.

Από κει και πέρα μετά την εκκένωση όπως είδατε όλοι, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τη συμπεριφορά την οποία είδατε όλοι και όπως επιβεβαίωσαν όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού και ο προπονητής και το σταφ, απειλούσε τους διαιτητές, θα με βρείτε μπροστά σας, θα σας κάνω, θα σας δείξω και τα λοιπά και λοιπά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα έρθω στο σπίτι σου σαν του Πηλοΐδη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και χειρότερα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτά είναι μαρτυρίες αθλητών που σας λέμε,δεν είναι δικά μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς δεν μπορέσαμε να ακούσουμε. Εδώ που φτάσαμε δυο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας δρόμος είναι να γίνουμε αλήτες. Να βάλουμε ανθρώπους να κυνηγάνε διαιτητές, να τους απειλούνε, να χτυπάνε, να χτυπάνε και δημοσιογράφους, γιατί έφτασε η στιγμή να μιλάμε ανοιχτά και να μην κρυβόμαστε όλοι. Πολλοί από σας έχετε δεχτεί επιθέσεις στα σπίτια σας, στις δουλειές σας και στα παρκινγκ σταδίων. Κι εκεί γίνεται έρευνα, δεν τους έχουν πιάσει ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι θα τους πιάσουν. Ο ένας δρόμος λοιπόν είναι να κάνουμε επιθέσεις σε διαιτητές, σε δημοσιογράφους, να κατέβουμε στο γήπεδο, να πιάσουμε τους διαιτητές από το λαιμό. Ίσως κάποιοι φίλαθλοι να τους αρέσει αυτό και να το θέλουνε. Το δρόμο της αλητείας, να τα λέμε ξεκάθαρα. Ο ένας δρόμος είναι ο δρόμος της αλητείας. Να μπούμε στα αποδυτήρια των διαιτητών, να τους πιάνουμε στους αγώνες, να τους απειλούμε, να τους κάνουμε, να τους δείχνουμε. Νομίζω ότι τα ξέρετε καλύτερα από μένα γιατί πολλοί από σας είστε πιο παλιοί. Ο άλλος δρόμος είναι να μην αλλάξουμε τίποτα απ’ αυτά που κάνουμε. Να μείνουμε όπως είμαστε. Να πετύχουμε τους στόχους μας όπως τους πετύχαμε, χωρίς να αλλάξουμε τίποτα από τις αξίες μας, το χαρακτήρα μας και τη στάση ζωής που έχουμε. Επιλέγουμε το δεύτερο. Αυτά είπα στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια. Με ότι αυτό σημαίνει, εμείς δεν αλλάζουμε, δεν θα αλλάξουμε για να φτάσουμε εκεί και να κάνουμε αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα της Πολιτείας και των Αρχών να δει το θέμα του αθλητισμού, να επέμβει και να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο Ολυμπιακός για να τα αντιμετωπίσει αυτά. Έχουμε κατηγορηθεί επανειλημμένως για το πώς δίνουμε τα εισιτήρια, ότι τα δίνουμε μόνο στους ανθρώπους με τα διαρκείας, με τους χορηγούς, τα ξέρετε νομίζω αυτά, δεν τα ακούτε σήμερα από μένα. Ξέρετε τι έγινε στην Κωνσταντινούπολη στο Φάιναλ Φορ. Οπότε η επιλογή μας είναι συνεχίζουμε όπως είμαστε, πιστεύουμε στην ομάδα απόλυτα και νομίζω ότι σήμερα δεν έχουμε να πούμε τίποτα για το αγωνιστικό κομμάτι, ποιος κέρδισε, ποιος έχασε. Θα μπορούσε να είχε διακοπεί και ο αγώνας. Πολλοί λέτε και ίσως έχετε και δίκιο ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας. Τα αγωνιστικά θέματα τα κάλυψαν οι προπονητές, δεν έχει νόημα.

Είναι πραγματικά κρίμα ο ελληνικός αθλητισμός να είναι σ’ αυτό το επίπεδο και να μην υπάρχει αντίδραση από κανέναν και μιλώ ξεκάθαρα για εισαγγελείς και για την Πολιτεία.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στα περισσότερα, σχεδόν σ’ όλα πιστεύω ότι με έχει καλύψει ο αδερφός μου. Σήμερα ο Παναθηναϊκός μπορεί να πανηγυρίζει για ένα κύπελλο, ο γραφικός πρόεδρός του με τα μαύρα πουκάμισα που βρίζει τους διαιτητές πίσω από την μπασκέτα μπορεί να πανηγυρίζει, αλλά σήμερα κέρδισε η αλητεία και όχι το μπάσκετ. Τα περισσότερα απ’ αυτά που σας είπαμε σήμερα, επειδή τα περισσότερα τα ξέραμε εκτός από τα σόου που έκανε ο ανιψιός και ο θείος μέσα στον αγώνα, τα ξέραμε από πριν ξεκινήσει ο αγώνας, την εβδομάδα τρομοκρατίας στους διαιτητές, θα σας τα λέγαμε σήμερα, ήμασταν αποφασισμένοι να σας τα πούμε και να κερδίζαμε το κύπελλο. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό για να μη διαβάζω βλακείες αύριο. Τα ίδια θα λέγαμε κι αν είχαμε κερδίσει το κύπελλο, τα ίδια ακριβώς θα λέγαμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στη λύση με τα σχολεία και με βετεράνους και με αθλητές ήμασταν θετικοί πριν δυο χρόνια, ο λόγος που δεν προχώρησε αυτό ήταν γιατί η Ομοσπονδία είπε ότι η Αστυνομία δεν ενέκρινε τους κηδεμόνες των παιδιών. Δηλαδή κοροϊδευόμαστε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εμείς είμαστε θετικοί σ’ όλα αυτά, αθλητές, να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά, θετικοί είμαστε. Πιστεύω ότι αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει τα επόμενα χρόνια. Οι Τούρκοι είναι πιο έξυπνοι από μας δηλαδή; Να βάλουμε γυναίκες και παιδιά. Όταν δίνουν τις διαπιστεύσεις στη θύρα 13 και παραμένουν και μετά τη διακοπή του αγώνα και έρχεται ο κύριος Γολέμης και μας λέει να βγούμε στην απονομή και μας λέει για το άθλημα, μην παίζει με τη νοημοσύνη μας. Το άθλημα τώρα αν βγούμε στην απονομή ενώ είναι η θύρα 13 μέσα. Να είμαστε σοβαροί.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΪΝΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν έγινε ο τραυματισμός και απευθυνθήκαμε στον κομισάριο μας είπε ότι εμείς δεν είδαμε τίποτα. Όταν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή ενός αγώνα έρχονται και σου λένε εμείς δεν είδαμε τίποτα. Ο κομισάριος ο ίδιος. Οφείλουν σ’ ένα τέτοιο αγώνα όπως και σ’ όλους αγώνες Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού να βρίσκονται από την αρχή που βγαίνουν οι ομάδες για ζέσταμα και λένε ότι εμείς δεν είδαμε τίποτα, τότε γιατί κανονισμό μιλάμε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να ξέρεις το τι θα ακολουθήσει. Προσπαθείς να λειτουργήσεις κατευναστικά, κάνεις το σταυρό σου και λες να ηρεμήσουν τα πνεύματα να τελειώσει ο αγώνας και να ‘ναι καλά όλοι. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι έχουν μπει στα επίσημα και τι θα κάνουν. Εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε εικόνα τι θα γινόταν. Κατόπιν εορτής είναι εύκολο να το πεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κομισάριος του αγώνα ούτε ενδιαφέρθηκε να έρθει στα αποδυτήρια για να διαπιστώσει αν ο παίκτης τραυματίστηκε. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν υπεύθυνοι σήμερα στον αγώνα. Ούτε ενδιαφέρθηκε να μπει στα αποδυτήρια να δει αν πράγματι ο αθλητής τραυματίστηκε. Ξέρετε ποια ήταν απάντησή του. Στο τέλος μπορώ να βάλω κατά δήλωσή σου ότι τραυματίστηκε. Έλεος.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν ήρθε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήρθε στο γήπεδο δεν βγήκε πουθενά τίποτα για να περιμένει και να φανατιστεί ο κόσμος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρέπει να μη ξεχνάμε ότι είναι και ιδιοκτήτης της Πράσινης. Κι έχει κάνει κάποια συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα για τα οποία έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, δεν ήταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν και ο ιδιοκτήτης της Πράσινης. Αν πάμε στη γενικότερη συζήτηση για τη βία και την οπαδική βία και ποιος καλλιεργεί τη βία, νομίζω ότι ο οπαδικός Τύπος έχει κάποιο κομμάτι σ’ αυτό. Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι σ’ αυτό.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εμάς έφυγαν οι φίλοι μας επειδή δεν είχαν διαπιστεύσεις και κάθισαν μέσα τα παιδάκια της θύρας 13. Ο μόνος που εμφανίστηκε ήταν ο κύριος Γολέμης ο οποίος μας παρακαλούσε να βγούμε στην απονομή γιατί θα χάσει το άθλημα αν δεν βγούμε. Αυτό τον ένοιαζε. Και μας απείλησε κιόλας με κυρώσεις και δεν ξέρω τι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο θειός του κραύγαζε στη διακοπή να διακοπεί ο αγώνας σε βάρος του Ολυμπιακού. Μ’ αυτό το θειό έχει μάθει.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εννοείται ότι έκανε δηλώσεις στο δικό του σάιτ; Δικαίωμά του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να ανέβει λίγο η κυκλοφορία της Πράσινης αύριο.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Φυσικά και μας προβληματίζει, αλλά όπως σας είπαμε ότι είχαμε να κάνουμε το κάναμε. Φτάσαμε ως εκεί που πάει, δεν πάει άλλο. Το γεγονός ότι στα τελευταία χρόνια είναι καλύτερη η κατάσταση, έχει μπει ένα διπλό δίχτυ στο ΣΕΦ. Νομίζω ότι είναι πέντε στρέμματα. Στο ΟΑΚΑ δεν έχει μπει ποτέ αυτό. Πέρσι μόνο μπήκε ένα ημίδιπλο να το πούμε έτσι, λίγο πάνω, λίγο κάτω για να μην περνάνε οι κονσέρβες που πετούσαν από κάτω. Ο Ολυμπιακός τοποθέτησε διπλό δίχτυ στα τρία τέταρτα του γηπέδου. Πέντε στρέμματα δίχτυ. Έγιναν όλες οι κινήσεις και οι επαφές για να μην ανοίγει μύτη, να μη φανατίζουμε την ατμόσφαιρα, με συνέπεια να έχουμε ανεχθεί πράγματα απίστευτα. Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα στο μπάσκετ. Δεν είναι καλό να τα λέμε συνέχεια. Όταν φτάνεις και βγάζεις ανακοίνωση αποχώρησης, όποιος τη διαβάσει εκεί μέσα είναι το τι έχει γίνει στο μπάσκετ και όποιος δεν κατάλαβε εδώ είμαστε να ρωτήσετε. Γιατί μερικοί λέγατε για την ανακοίνωση αποχώρησης μερικές άλλες απόψεις, εδώ είμαστε να σας εξηγήσουμε. Διαβάστε τη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αν θα δείτε το πώς μοιράστηκαν τα εισιτήρια στα Φάιναλ Φορ. Στο Βερολίνο δεν ήσασταν μέσα; Και στο Παρίσι. Και στην Κωνσταντινούπολη. Ποιοι πήγαν, πως πήγαν και τι πλήρωσαν. Τι άλλο να πούμε. Το μπάσκετ πέθανε σήμερα. Όταν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ δεν είναι στο γήπεδο και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ ασχολείται με άλλα θέματα. Ο αντιπρόεδρος ο οποίος είναι κουμπάρος του Ζαβλανού και πιάνει παίκτες μέσα στην Ομοσπονδία και τους λέει έλα να σε αλλάξω. Αν θέλεις ας το διαψεύσει. Εδώ πρέπει να καταλήξουμε. Πρέπει να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Ο κύριος Κολοκυθάς πιάνει παίκτες μέσα στην Ομοσπονδία και τους λέει να αλλάξουν μάνατζερ για να τους πάει στον Παναθηναϊκό. Κάποιος έχει δίκιο. Ή εγώ έχω δίκιο που το λέω ή εγώ λέω κάτι λάθος. Να βγει και να το διαψεύσει διαφορετικά υπάρχει θέμα. Διάβασα και τα δημοσιεύματα και η πληροφόρηση δεν ήταν 100% σωστή. Δεν πήγε ο κύριος Μάνος Παπαδόπουλος να το κάνει αυτό. Δεν ήταν καν στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Δεν φταίει για όλα ο Μάνος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σας είπα ότι στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, στο Παρίσι, στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία η οποία ανακοινώθηκε στο site του Ολυμπιακού εγκαίρως για το ποιος δικαιούται να πάρει εισιτήριο κι αυτοί μπήκαν μέσα. Σήμερα έγινε ότι γίνεται στους τελικούς του κυπέλλου. Αντίστοιχη διαδικασία με τους κατόχους διαρκείας, τους χορηγούς, τις οικογένειες, τους φιλάθλους που έχουν διαρκείας είτε είναι οργανωμένοι, είτε όχι. Δεν θα γίνουμε εμείς αστυνομία. Η αστυνομία έχει ελέγξει όλα τα ονόματα. Καλό είναι να βγουν οι λίστες. Δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός στον έλεγχο στην πόρτα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που δε δίνετε σημασία είναι οι διαπιστεύσεις και οι προσκλήσεις της ΕΟΚ στα επίσημα. Απ’ εκεί έγινε σήμερα η διακοπή. Απ’ εκεί έγινε το κακό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νομίζω ότι η αλητεία έχει πάει στα επίσημα. Σήμερα τουλάχιστον.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η διαφορά σήμερα είναι ότι φύγαμε από τον ανεγκέφαλο, τον χούλιγκαν και πήγαμε σ’ ένα άλλο επίπεδο. Λίγο διαφορετικό. Είναι σε επίπεδο ιδιοκτησίας σήμερα.

Η Πολιτεία έχει τον τρόπο να το κάνει. Θέλετε να κάνω εγώ σύλληψη; Η Πολιτεία έχει τους τρόπους να το κάνει. Να καθαρίσει τον χώρο. Τον έχει τον τρόπο. Μην επεκταθούμε τώρα γιατί θα πάμε σ’ άλλα θέματα. Μπορεί να γίνονται και πράγματα που δε γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται σ’ όλες τις έρευνες που διεξάγονται.

Σας είπα ότι εμείς κάναμε ότι γινόταν. Κάναμε κάποια πράγματα, αλλά εδώ που φτάσαμε μόνο η Πολιτεία μπορεί. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ποτέ δεν μας έχει βοηθήσει κανείς. Ο καθένας κάνει τις εικασίες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ