2013-02-13 07:00:14
Φωτογραφία για Νέο ατύχημα με την παθούσα να ζητάει αποζημίωση από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Άλλο ένα ατύχημα πολίτη συνέβη στην παλαιά υπόγεια διάβαση του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής πριν λίγες ημέρες. 

Ειδικότερα, μια γυναίκα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του site μας) κατεβαίνοντας βραδινές ώρες τα σκαλοπάτια της υπόγειας διάβασης παραπάτησε, αφού ο φωτισμός του χώρου ήταν ανύπαρκτος, και έπεσε σπάζοντας το χέρι της. Η παθούσα, όπως ενημέρωσε η ίδια το www.xtypos.gr, θα κινηθεί κατά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ζητώντας αποζημίωση μέσα από αίτηση στο Συνήγορο του Δημότη θεωρώντας το Δήμο υπεύθυνο όχι μόνο για την ιατρική ζημιά που υπέστη αλλά και την επαγγελματική καθώς αναγκάστηκε να διακόψει την εργασία της και δεν θα πληρώνεται για όσο διάστημα δεν δουλεύει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποκάλυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Περικλής Περδικάρης, ο οποίος έθεσε γενικότερο θέμα διέλευσης των πεζοδρομίων της πόλης τις βραδινές ώρες τόσο λόγω κακού φωτισμού όσο και της ύπαρξης διάφορων κινητών και ακίνητων εμποδίων. Για την περίπτωση της παθούσας στην υπόγεια διάβαση ο κ. Περδικάρης ζήτησε να υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός και να αποζημιωθεί η γυναίκα χωρίς να αναγκαστεί να προσφύγει σε νομικά μέσα.


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης, επανέλαβε πως στην υπόγεια διάβαση έχουν γίνει επανειλημμένες παρεμβάσεις από το Δήμο για την αποκατάσταση του φωτισμού και τον εξωραϊσμό της αλλά οι συνεχείς βανδαλισμοί την επαναφέρουν διαρκώς στην πρότερη κακή κατάσταση. Περαστικά στην γυναίκα που τραυματίστηκε στην υπόγεια διάβαση ευχήθηκε ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως η υπόθεση θα απασχολήσει την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
xtypos.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ