2013-02-13 08:58:05
Φωτογραφία για ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ : ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Άμεσα αναμένεται να τελειώσει η δικαστική διαμάχη του Ντέρεκ Μπόατενγκ με την Ντνιεπρ και γι' αυτό ο παίκτης έφυγε εσπευσμένα την Τρίτη από την Ελλάδα, λέγοντας πως ανυπομονεί να παίξει για τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος μέσος περιμένει πως και πως να πάρει κι επίσημα την ελευθερία του από την ουκρανική ομάδα, για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αυτό βέβαια δεν αναμένεται να συμβεί πριν τα τέλη Φεβρουαρίου, με τον παίκτη να αποχωρεί χθες από την χώρα μας, ωστόσο όπως φέρεται να είπε και ο ίδιος στους ανθρώπους των Πειραιωτών, θα επιστρέψει σύντομα και μαζί με την οικογένειά του.

«Ανυπομονώ να τελειώσουν όλα το συντομότερο και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό. Σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου και θα εγκατασταθούμε στην Αθήνα», φέρεται να είπε αρχικά στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ο Μπόατενγκ σύμφωνα με τον «Γαύρο» για να καταλήξει:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να με επιλέγει» ένα τόσο μεγάλο κλαμπ κι ένας τέτοιος προπονητής. Ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο μέχρι τώρα στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με επέλεξαν. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαχαίρι στα δωρεάν φάρμακα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαχαίρι στα δωρεάν φάρμακα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ