2013-02-13 11:39:42
Φωτογραφία για ΔΙΝΕΙ... 55εκ. ΓΙΑ ΦΑΛΚΑΟ Η ΤΣΕΛΣΙ!
Τα δίνει όλα για Ραδαμέλ Φαλκάο η Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 55 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτησή του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή.

Το προσεχές καλοκαίρι ο Φαλκάο φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε μήλο της έριδος, όπως εκτιμά το "sentragoal.gr". Οι επιδόσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των ποδοσφαιρικών Κολοσσών της Ευρώπης με την Τσέλσι, όμως, να θέλει να μπει στην πολ ποζίσιον για την απόκτησή του παίκτη. Ετσι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι Λονδρέζοι είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν 55 εκατ. ευρώ στους «ροχιμπλάνκος» για τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που οι έτεροι διεκδικητές του παίκτη αναμένεται και αυτοί να κάνουν κίνηση.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, αφού οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φαλκάο, όπως φέρονται να είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν πρόκειται να μείνουν με… σταυρωμένα χέρια και θα ετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ