2013-02-13 13:40:23
Φωτογραφία για Γάλλος διεθνής στο στόχαστρο για παιδική πορνεία
Ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας εμπλέκεται σε έρευνα που διεξάγει η εισαγγελία του Παρισιού για την παιδική πορνεία.

Η είδηση προέρχεται από το γαλλικό Τύπο με τα ΜΜΕ της χώρας να επικαλούνται δικαστικές πηγές. Προς το παρόν το όνομα του παίκτη δεν έχει γίνει γνωστό. Η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε με την εξέταση των αρχείων του κινητού τηλεφώνου μιας 16χρονης περιστασιακής εταίρας, η οποία συνελήφθη για κλοπή.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν σε ανάλογη υπόθεση είχαν εμπλακεί οι Φρανκ Ριμπερί, Σίντνεϊ Γκοβού και Καρίμ Μπενζεμά. Συγκεκριμένα, οι άσοι των «τρικολόρ» είχαν κατηγορηθεί τον Φεβρουάριο του 2010 από την Ζαχία Ντεχάρ ότι έκαναν σεξ μαζί της όταν ήταν ακόμα ανήλικη (το 2008).

Οι υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο όταν η Ζαχία παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για την ηλικία της. Στη συνέχεια, όμως, τον Αύγουστο του 2012, ένα δικαστήριο στο Παρίσι άνοιξε εκ νέου την υπόθεση, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και για την οποία οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο φυλάκισης έως και τριών χρόνων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μου μύρισε Λεβάντα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μου μύρισε Λεβάντα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ