2013-02-13 14:28:03
Φωτογραφία για Επέκταση της Fresh Line στη Βρετανία
Στρατηγικής σημασίας συμφωνία επεγράφη μεταξύ της γνωστής εταιρίας καλλυντικών Fresh Line και της βρετανικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων House of Fraser.

Στις αρχές του έτους, η εταιρία εγκαινίασε τη συνεργασία της ξεκινώντας με δύο σημεία πώλησης στο Λονδίνο, στα πολυκαταστήματα που βρίσκονται στις πολυσύχναστες περιοχές, Victoria και City.

Η σύναψη συνεργασίας με την συγκεκριμένη εταιρία, θεωρείται μεγάλη εμπορική επιτυχία για τη Fresh Line, καθώς το House of Fraser συγκαταλέγεται στα 5 πιο δημοφιλή πολυκαταστήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και αριθμεί 63 καταστήματα με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 1,3 δισεκατομμυρίων στερλινών.

Μεγάλο στοίχημα της Fresh Line αναφορικά με τη συγκεκριμένη αγορά, υπήρξε η υλοποίηση μιας συνεργασίας, σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα, αυτό των καλλυντικών, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει χώρο σε προνομιακές θέσεις και στα δύο σημεία πωλήσης.


Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κυρία Ναταλί Βαγιωνή δήλωσε πως «είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεχούς διαπραγμάτευσης κατορθώσαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, αλυσίδα πολυκαταστημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου», και πρόσθεσε πως «μας γεμίζει υπερηφάνεια να βλέπουμε τα προϊόντα μας να ταξιδεύουν σε ολοένα και περισσότερες χώρες».

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line μια αμιγώς Ελληνική παραγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών χειροποίητων καλλυντικών από το 1992, παράγει σήμερα πάνω από 400 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια.

Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διατηρεί ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων με 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται στη Γερμανία, Ρωσία, Κύπρο, Καζακστάν, Αρμενία, Αλβανία, Ουκρανία, Τουρκία, το Hong Kong, το Μακάο και το Ηνωμένο Βασίλειο, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά.

Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA, ενώ η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.
elzoni.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ