2013-02-13 15:10:06
Φωτογραφία για ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ... «ΚΟΝΤΡΑ» ΓΙΑ ΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βαλένθια και ξεκινά την τελική, επί ισπανικού εδάφους, προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00) με τη Λεβάντε.

Η τρίωρη πτήση για τη Βαλένθια ήταν ευχάριστη για την αποστολή, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα αναταράξεων και με καλή διάθεση και ψυχολογία για την προσπάθεια στο αυριανό παιχνίδι.

Ωραίο στιγμιότυπο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", όταν ρωτήθηκε ο Μίτσελ, χαριτολογώντας, αν θα πάει απόψε στη Μαδρίτη να δει το Ρεάλ-Μάντσεστερ, εκείνος χαμογέλασε και είπε ότι πιστεύει πως η Ρεάλ θα τα καταφέρει να νικήσει. Λίγο πιο δίπλα άκουγε ο Ρόι Κάρολ που...αντέδρασε υποστηρίζοντας ότι η Μάντσεστερ θα προκριθεί. Παλιές αγάπες για τον προπονητή και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ μαζί με τον Βίκτορ και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ συνέχισαν να ασχολούνται με τη Λεβάντε και τον τρόπο που θα έρθει το αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης, με μελέτη στους υπολογιστές τους. Ο Βίκτορ μάλιστα έχει ταξιδέψει με δύο μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στο αεροδρόμιο ήταν ρεπόρτερ και κάμερες ισπανικών καναλιών και πήραν πλάνα από Μίτσελ και Ιμπαγάσα, αλλά δεν έγιναν δηλώσεις από πλευράς ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο αυριανό παιχνίδι με λευκές εμφανίσεις.

Ο κύριος όγκος των 1000 οπαδών του Ολυμπιακού θα φτάσει αύριο στη Βαλένθια με τσάρτερ και οδικώς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ