2013-02-13 16:36:02
Φωτογραφία για Εθνικό παιδοφύλαγμα...
από τον μαύρο καβαλάρη

Μέρες τώρα όλοι μας βομβαρδιζόμαστε απο τα κάναλα της διαπλοκής, για την κακοποίηση απο την αστυνομία των νεαρών που συνελήφθησαν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσίες Πυρήνων της Φωτιάς”. Στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύτατος οπλισμός αποτελούμενος απο τυφέκια εφόδου τύπου καλάσνικοφ, πιστόλια μπερέτα και ζάσταβα φτάνοντας απο την αρχή που ξεκίνησαν οι συλλήψεις ατόμων της οργάνωσης στο νούμερο των 100 τυφέκιων, δηλαδή όσα όπλα αρκούν για να οπλίσουν 2 διμοιρίες πεζικού. Τα παιδιά αυτά αν και είναι σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία δήλωσαν αιχμάλωτοι πολέμου,μια ορολογία που λίγοι σε τέτοια ηλικία γνωρίζουν τι σημαίνει. Οι γονείς τους δήλωσαν περήφανοι και μάλιστα η μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων,σε βιβλίο που έχει γράψει,μας λέει ευθαρσώς οτι οι αντιεξουσιάστριες μητέρες βάζουν τα παιδιά τους να κάψουν την Αθήνα.

Βέβαια αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο καθώς και παλαιότερα αυτοί που απάρτιζαν τις λεγόμενες "τρομοκρατικές οργανώσεις" ήταν σε νεαρή ηλικία όταν ξεκινούσαν την δράση τους
. Στη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς το 1975, από την 17 Νοέμβρη, δύο από τους δράστες ήταν, τότε, ηλικίας 18 και 20 χρονών. Τα περισσότερα από τα μέλη της οργάνωσης αυτής άρχισαν να συμμετέχουν σε αιματηρές επιθέσεις σε ηλικία 20 έως 23 ετών. Όταν άρχισε να δημιουργείται η 17Ν και ο ΕΛΑ, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ήταν ηλικίας 18 έως 22 ετών. Οι Σάββας και Χριστόδουλος Ξηρός (έχουν γεννηθεί το 1962) εντάχθηκαν στην ομάδα κρούσης της 17Ν σε ηλικία περίπου 20 ετών. Ο Χριστόδουλος Ξηρός ήταν μόλις 22 χρονών όταν συμμετείχε -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- στην απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού λοχία Ρόμπερτ Τσαντ, τον Απρίλιο του 1984 στον Αγιο Δημήτριο Αττικής. Λίγους μήνες αργότερα συμμετείχε στην ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Κάτω Πετράλωνα και στην δολοφονία του αστυφύλακα Χρήστου Μάτη.

Ο δημιουργός της οργάνωσης "Αντικρατική Πάλη" Χρήστος Τσουτσουβής, που σκοτώθηκε το 1985 σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, συμμετείχε το 1977 στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στου Ρέντη _εκεί που σκοτώθηκε ο Χρήστος Κασσίμης σε ηλικία μόλις 24 ετών. Βλέπουμε λοιπόν οτι αυτοί που έχουν το γενικό πρόσταγμα της στρατολόγησης,που δε πρέπει να είναι παραπάνω απο 10-15 άτομα,στοχεύουν σε συγκεκριμένες ηλικίες εκμεταλλευόμενοι την τάση των νέων για επανάσταση και αμφισβήτηση τους απεναντι στο κράτος αλλά και την έντονη παρορμητικότητα και ανωριμότητα που τους διακατέχει γίνονται έρμαια αυτών. Το σύστημα είναι βαθιά ριζωμένο στα σχολεία και τα πανεπιστήμια μας όπου χύνεται άπλετο το δηλητήριο των ανθελλήνων της αριστεράς απο τους καθηγητάδες που δρούν σαν πολιτικοί καθοδηγητές στις αίθουσες διδασκαλίας,παράγοντας τις επόμενες γενιές αντιεξουσιαστών - τρομοκρατών.Αυτοί μετά θα στρατολογηθούν μαζικά και θα χρησιμοποιηθούν σαν αναλώσιμοι στρατιώτες σε απόπειρες ληστειών και τρομοκρατικών ενεργειών και υπονομεύουν το μέλλον τους καθώς με την σύλληψη τους και με την απουσία στεγανών στις οργανώσεις τους κατηγορούνται με βαρύτατες ποινές ενώ ποτέ κανείς απο αυτούς που τους στρατολογούν οι ηθικοί αυτουργοί δηλαδή ποτέ δεν συνελήφθησαν.Αυτή άλλωστε ήταν μια πάγια τακτική των αναρχοκομμουνιστών συμμοριτών που ξεκίνησε κυρίως στα χρόνια του συμμοριτοπόλεμου όταν οι ορδές του ΔΣΕ στα πλαίσια της "προστασίας" των παιδιών απο τους ταξικούς εχθρούς τους. Οι οποίοι προφασιζόμενοι τον φόβο τους μήπως τα επηρεάσει η αστική δεξιά απήγαγαν χιλιάδες ελληνόπουλα δια της βίας απο τους γονείς τους και τα έστειλαν σε στρατόπεδα αναμόρφωσης στο σιδηρούν παραπέτασμα για να παράγουν νέους κόκκινους γενίτσαρους για να στελεχώσουν τον "Δημοκρατικό στρατό" και να στείλουν την πατρίδα μας στην αγκαλιά της ΕΣΣΔ όπως ονειρευόταν και ο αρχηγός του Νίκος Ζαχαριάδης. Τότε, ο εθνικός στρατός έδωσε ένα καλό μάθημα σε αυτούς,συντρίβοντας τους,στον Γράμμο και στο Βίτσι,και σήμερα φτάσαμε στο σημείο αυτοί που ηττήθηκαν τότε να μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια και να παρουσιάζονται σαν "ήρωες" υπονομεύοντας,όπως και τότε,την νεολαία μας.Θα βρούν όμως απέναντι τους το ατσάλινο τοίχος των εθνικιστών που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για αυτή την γή και θα δώσουν ένα μάθημα σε αυτούς,που όπως και τότε,θέλουν τον εμφύλιο στην πατρίδα μας.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ