2013-02-13 18:12:10
Φωτογραφία για Αρκούδας: «Δεν είχα δόλο»
Aπολογήθηκε ο Χρήστος Αρκούδας στον ΕΣΚΑΝ σχετικά με την απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε όταν πέρασε από ντόπινγκ κοντρόλ τονίζοντας πως δεν γνώριζε ότι το σκεύασμα είχε «Oxilofrine».

Με τη πρόταση: «Δεν είχα δόλο, δεν γνώριζα καν πως υπάρχει αυτή η ουσία στο σκεύασμα που πήρα για διατροφικούς λόγους και δεν ενημερώθηκα σχετικά», εξήγησε ο Χρήστος Αρκούδας τους λόγους για τους οποίους δήλωσε αθώος στον ΕΣΚΑΝ όπου πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο νεαρός άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ με την ολοκλήρωση του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία: «Oxilofrine»!

Η άγνοια του Αρκούδα για το σκεύασμα που χρησιμοποίησε για διατροφικούς λόγους είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα... τρέχει και δεν φτάνει. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μπακ προσκόμισε το σκεύασμα που χρησιμοποιούσε στον ΕΣΚΑΝ προκειμένου να επιβεβαιωθεί (όπως και έγινε) πως δεν αναγράφεται η συγκεκριμένη ουσία...

Ολη η ΑΕΚ, ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο, βρίσκονται στο πλευρό του Ελληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί (και) ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ