2013-02-13 18:10:21
Φωτογραφία για Ερώτηση για την ενδεχόμενη απομάκρυνσης του ΕΟΠΥΥ, στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
Την αναστάτωση και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ταύρου το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ από την περιοχή, επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ σε έναν Δήμο με πάνω από 60.000 κατοίκους εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένους, συνταξιούχους και εργαζόμενους, οι οποίοι μάλιστα πριν από λίγο διάστημα υπέστησαν και την απομάκρυνση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ από τον Δήμο τους», τονίζει στην ερώτησή του ο κ. Μητσοτάκης. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν διαφωνεί με τις προσπάθειες του υπουργείου για νοικοκύρεμα των υποδομών υγείας και για την εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων, ωστόσο είναι ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη και οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει να πληροφορηθεί από τον υπουργό Υγείας αν είναι στις προθέσεις του υπουργείου η παραμονή των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Μοσχάτο και τον Ταύρο ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους που κατοικούν στην περιοχή.

Attikipress.gr

- Posted using BlogPress from my iPad
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ