2013-02-13 21:50:03
Φωτογραφία για Ηλιάκη-Καινούργιου διεκδικούν τον ίδιο άντρα!
Ξέρουμε ότι οι αθλητές και δη οι ποδοσφαιριστές έχουνε μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο, αλλά πού να φανταζόμασταν ότι το σουξέ γνωστού και γοητευτικού τερματοφύλακα θα δημιουργούσε πρόβλημα σε δύο φιλενάδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Μιχάλης Σηφάκης αν και ζει μακριά από την Ελλάδα (συγκεκριμένα παίζει σε ομάδα του Βελγίου) έχει τραβήξει το ενδιαφέρον δύο ξανθών κυριών, της Κατερίνας Καινούργιου και της Μαρίας Ηλιάκη.

Το Κατερινιώ, αν κι... έφαγε τα μούτρα της με τον Γιώργο Σαμαρά, φαίνεται ότι επιμένει... ποδοσφαιρικά και για του λόγου το αληθές, έχει έρθει… πολύ κοντά με τον Σηφάκη.

Ο διεθνής γκολκίπερ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα αφού είχε υποχρεώσεις με την Εθνική, αλλά βρήκε λίγο χρόνο για μια βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα. Στην παρέα ήταν και το Κατερινιώ και όπως διαβάζουμε, οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς και σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Όσο για την Ηλιάκη, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε θέμα ο διάλογος που είχε με τον καρδιοκατακτητή Σηφάκη στο Twitter, όπου εκείνος – στην πλάκα – την κάλεσε να πιούνε καφεδάκι στο ξενοδοχείο που έμενε με την Εθνική. Μάλιστα, το ραδιοφωνικό ταίρι της Ηλιάκη, Μάκης Πουνεντης, μέσα από την εκπομπή «πετούσε» τα καρφάκαι του στην παρουσιάστρια.


Ωστόσο, εμείς ξέρουμε ότι ο Σηφάκης εδώ και μήνες έχει σχέση με νεαρή φοιτήτρια, ενώ με την Καινούργιου γνωρίστηκαν το καλοκαίρι μέσω του Σαμαρά και από την αρχή έκαναν καλή παρέα. Μέχρι και στα μαγαζιά τους είχαμε δει μαζί, όπου διαβάζαμε στο σχετικό ρεπορτάζ ότι το καλόγουστο Κατερινιώ τον βοηθούσε στις αγορές του.

Πηγή: womenonly
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ