2013-02-13 23:34:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Δεν άφησαν τα παιδιά να μπουν για μάθημα οι γονείς - Ψυχολόγοι για τα κακά παιδιά του σχολείου
Αναστάτωση εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα ανάμεσα στους γονείς και τους μαθητές της 6ης τάξης σε δημοτικό σχολείο στη νότια πλευρά της πόλης.

Το πρωί γονείς και μαθητές το πρωί περίμεναν στο προαύλιο του σχολείου και δεν έμπαιναν στην τάξη ενώ αρκετοί δεν άφησαν τα παιδιά να μπουν στην αίθουσα ζητώντας να μην πάρουν απουσίες μέχρι να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με τη βίαιη συμπεριφορά κάποιων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του contraseolous.blogspot.com στην τάξη το πρωί μπήκαν μόνο η δασκάλα και οι τέσσερις μαθητές που κατηγορούνται από τους υπόλοιπους γονείς ότι έχουν προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στέλνοντας μάλιστα στο νοσοκομείο συμμαθητή τους.

Το σχολείο σήμερα επρόκειτο μάλιστα να επισκεφθούν και ψυχολόγοι προκειμένου να εξετάσουν την περίπτωση τεσσάρων παιδιών - μαθητών της Στ΄Δημοτικού για τα οποία υπάρχουν έντονα παράπονα πως όχι μόνο ενοχλούν στη διάρκεια του μαθήματος, αλλά φθάνουν στο σημείο να χτυπούν κάποια από τα άλλα παιδιά.


Ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος επιβεβαίωσε τα όσα συμβαίνουν στο σχολείο και έκανε λόγο για ένα ζήτημα που τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, μόνο που φέτος οι συγκεκριμένοι μαθητές φαίνεται να εμφανίζουν ακόμη πιο έντονα σημάδια απόκλισης από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Επίσης επιβεβαιώθηκε και το περιστατικό κατά το οποίο εκδηλώθηκε βία κατά δασκάλας την οποία μάλιστα η διεύθυνση του σχολείο αντικατέστησε άμεσα για να επιχειρηθεί η ανώδυνη εκτόνωση του προβλήματος.

Σύμφωνα με καταγγελίες άλλων γονέων, οι γονείς του ενός όχι μόνο δεν παρενέβησαν ώστε να υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης, αλλά απείλησαν την δασκάλα! Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν πως τουλάχιστον τρεις δασκάλες αναγκάστηκαν να φύγουν από το σχολείο... σηκώνοντας τα χέρια ψηλά!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ