2013-02-13 23:41:47
Φωτογραφία για Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες
 και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Μαδρίτη, έτσι αναμένεται σπουδαία η παράσταση στο "θέατρο των ονείρων" σε 2 εβδομάδες. Γουέλμπεκ και Ρονάλντο τα γκολ

Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην Μαδρίτη, έτσι αναμένεται σπουδαία η παράσταση στο "θέατρο των ονείρων" σε 2 εβδομάδες. Γουέλμπεκ και Ρονάλντο τα γκολ

Σκόρερς: 30' Κρ. Ρονάλντο / 20' Γουέλμπεκ

Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Η "βασίλισσα" είχε την πρώτη καλή προσπάθεια στο ματς στο 2' με τον Κεντίρα να βρίσκεται σε καλή θέση στην περιοχή από πάσα του Μπενζεμά, αλλά να αστοχεί, όπως και ο Άνχελ ντι Μαρία στο 4'.

Στο 5ο ήρθε η πρώτη πραγματική σπουδαία ευκαιρία την Ρεάλ, με τον Φάμπιο Κοεντράο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Νταβίντ ντε Χέα.


Αφού πάγωσε λίγο ο ρυθμός εν συνεχεία, στο 20' ήρθε η ώρα να να παγώσει για τα καλά το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους.

Ο διεθνής επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντιέγκο Λόπεθ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Στο 28' ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και επέστρεψε στον Πορτογάλο που σούταρε με το αριστερό, χάνοντας καλή ευκαιρία με το σουτ να περνά ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά όμως αργότερα ο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-1 (30') με κεφαλιά από την σέντρα του Άνχελ ντι Μαρία από αριστερά.

Λίγο έλειψε στο 34' ο Γουέλμπεκ να δώσει ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους καθώς "τσίμπησε" την μπάλα από την σέντρα του Ρόμπιν φαν Πέρσι, αλλά βρήκε λίγο και ο Ντιέγκο Λόπεθ διώχνοντας σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Νταβίντ ντε Χέα σταμάτησε τα σουτ των Ρονάλντο και Ντι Μαρία στο 49' και το 51, ενώ στο 53' ο Αργεντινός έπιασε ένα τρομερό σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ισπανού πορτιέρο, ο οποίος απλά κοίταζε την πορεία της μπάλας και αν κατευθυνόταν στο τέρμα του μάλλον δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.

Στο 61' ο Ντε Χέα πάντως σταμάτησε εντυπωσιακά με το πόδι το κοντινό σουτ στην κίνηση του Φάμπιο Κοεντράο, έπειτα από την σέντρα του Κεντίρα από δεξιά.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 72', όταν αρχικά σούταρε δυνατά με το δεξί και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ, αφού αυτός βρήκε με ακροδάχτυλα την μπάλα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ολλανδός κοντόλαρε με το στήθος, πλάσαρε τον Ντιέγκο Λόπεθ, αλλά η μπάλα πήγαινε αργά προς τα δίχτυα και ο Τσάμπι Αλόνσο πρόλαβε και έδιωξε.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο (84' Πέπε), Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία (75' Μόντριτς), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (60' Ιγκουαΐν).

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Φιλ Τζόουνς, Καγκάουα (64' Γκιγκς), Γουέλμπεκ (73' Βαλένσια), Ρούνεϊ (84' Άντερσον), Φαν Πέρσι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διπροσωπία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διπροσωπία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ