2013-02-14 00:19:03
Φωτογραφία για Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, με την συμπαράσταση των πολιτών και των τοπικών αρχών της περιοχής.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι τα αιτήματά τους για:

-Δημόσια και δωρεάν υγεία

-Ελεύθερη πρόσβαση του πολίτη στις υπηρεσίες υγείας-

-Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας υγείας

ΟΧΙ στην συνένωση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

ΟΧΙ στο κλείσιμο-κατάργηση του Νοσοκομείου

ΌΧΙ στην πρόσληψη προσωπικού με μπλοκάκι.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός όπου εκδήλωσε το θυμό του για την υποβάθμιση της περιοχής και του Νοσοκομείου. Χαρακτηριστικά είπε «Μας κοροϊδεύουν», απευθυνόμενος στα κέντρα αποφάσεων και ότι άλλα συζητούν και άλλα πράττουν με σκοπό την υποβάθμιση όλης της περιοχής. Επεσήμανε δε την απουσία των πολιτικών της περιοχής από την συγκέντρωση. 


Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδης τόνισε στην ομιλία του ότι είμαστε μπροστά σε μια λαίλαπα αφαίμαξης υπηρεσιών από την περιοχή. Τόνισε ότι το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου είναι η κορυφαία υπηρεσία της περιοχής καθότι αφορά την υγεία των πολιτών όλου του Βόρειου Έβρου, απαιτούμε ισονομία στην αντιμετώπιση από την πολιτεία γιατί δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Εκδήλωσε τον φόβο του για μετακινήσεις προσωπικού προς την Αλεξανδρούπολη, αφού οι αποφάσεις για τα διοικητικά θα λαμβάνονται από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

didymoteicho.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ