2013-02-14 00:10:04
Φωτογραφία για Δωρεά 740 κιλών τροφής και εμβολίων για τα αδέσποτα από το εξωτερικό
Για άλλη μια φορά το σωματείο «Griechisch-spanische Fellnasen e.V.» δώρισε 740 κιλά ξηράς τροφής για τα... ζώα του καταφυγίου στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και για τα αδέσποτα της πόλης.

Τα αδέσποτα στο λιμάνι, αλλά και στην περιοχή του Νοσοκομείου φροντίζονται και σιτίζονται από τους φιλόζωους.

Μόλις το σωματείο ”Ελληνο-Ισπανικά σκυλιά” πληροφορήθηκε την άμεση ανάγκη για σίτιση των ζώων του καταφυγίου ανταποκρίθηκε άμεσα και μαζί με Γερμανούς φιλόζωους μαζεύτηκε το ποσό των 600 ΕΥΡΩ και αγοράστηκαν 740 κιλά ξηράς τροφής για σκυλιά και παραδόθηκαν στο καταφύγιο. Μάλιστα, οι τροφες αγοράστηκαν στην Ελλάδα αυτή τη φορά για να ενισχυθεί η τοπική αγορά λόγω της κρίσης.

Επίσης το υπόλοιπο ποσό των 230 ΕΥΡΩ (το συνολικό ποσό που είχε μαζέψει το σωματείο «Griechisch-spanische Fellnasen e.V.» από δωρεές ήταν 830 ΕΥΡΩ) διατέθηκε για την αγορά εμβολίων, τα οποία έχουν ήδη παραγγελθεί και θα παραδοθούν την Τρίτη.

Το φιλοζωικό σωματείο «Κιβωτός Αλεξανδρούπολης» και ο πρόεδρος του, κύριος Ράπτης, ευχαρίστησαν θερμά για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια. Και φυσικά πάνω από όλα ευχαριστούν όλα τα αδέσποτα ζώα της Αλεξανδρούπολης.
schizas.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ