2013-02-14 00:11:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Θέλω να τερματίσω τη ζωή μου αλλά τι θα γίνουν τα παιδιά μου
Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα απογοητευμένης μητέρας που έστειλε στην τηλεόραση του Achaia channel. Η γυναίκα είναι απογοητευμένη και δηλώνει ένα βήμα πριν το απονενοημένο διάβημα.

Για ευννόητους λόγους δεν δημοσιοποιούμε το όνομα της γυναίκας αν και η ίδια αναγράφει σε 3σέλιδη διαμαρτυρία της τόσο το ονομά της όσο ακόμη και το τηλέφωνό της.

Διαβαστε ένα απόσπασμα από το κείμενο που απέστειλε η ίδια προς τα ΜΜΕ.

"Ονομάζομαι Β. Σ. και είμαι 42 ετών και χωρισμένη .

"ΔΕΝ ΕΧΩ " εγγραφεί στο σύλλογο τριτέκνων , γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ . Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες ενώ ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο , η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου .

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 νοίκια , παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής . Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ..... με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ . Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς.


Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου . Έχω να πάρω ψωμί απο την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας απο το Πάσχα του 2012 . Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα . Περιμένω απο εσάς που είστε άνθρωποι , γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι", καταλήγει η ταλαιπωρημένη τρίτεκνη μανα απευθυνόμενη στα ΜΜΕ.

Πηγή: contraseolous
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ