2013-02-14 00:14:07
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ *ΒΙΝΤΕΟ*
Σε έναν αγώνα ο οποίος έγινε στη σκιά του αεροπορικού δυστυχήματος στην Ουκρανία λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα, που είχε τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς και δώδεκα τραυματίες, Σαχτάρ και Ντόρτμουντ προσέφεραν ένα καλό παιχνίδι με πολλά γκολ και καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Γίργκεν Κλοπ, σαν κλασικοί Γερμανοί «χτύπησαν» στο τέλος, πήραν πολύτιμο 2-2 στην «Ντόνμπας Αρένα» και μαζί προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Γερμανοί αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ με τα γκολ των Σέρνα (31’) και Ντάγκλας Κόστα (68’), κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική ισοπαλία με τους Λεβαντόφκσι (41’) και Χούμελς (87’) να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές.

Πλέον στην έδρα της η Ντόρτμουντ καλείται να διαχειριστεί το πλεονέκτημα που έχει για την πρόκριση, ενώ η Σαχτάρ θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να είναι αυτή που θα βρεθεί στους «8».

Στην αρχή της αναμέτρησης οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που συνέβη στο Ντόνετσκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ