2013-02-14 01:59:03
Φωτογραφία για Έπεσαν σε τοίχο οι Ιεραπετρίτες στην Αθήνα
Ούτε η δυναμική κινητοποίηση των προηγούμενων ημερών ούτε η τεκμηριωμένη παρουσίαση για την διατήρηση του ΤΕΙ Ιεράπετρας δεν φαίνεται να έπεισαν... τον υπουργό Παιδείας που δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στην αντιπροσωπία τοπικών φορέων της πόλης που βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το σχέδιο Αθηνά.

Ο υπουργός συναντήθηκε με τα μέλη της αντιπροσωπίας το απόγευμα όπου του παρέθεσαν σε μια σύντομη παρουσίαση τους λόγους για τους οποίους το ΤΕΙ Ιεράπετρας δεν θα πρέπει να παρασυρθεί στη δίνει του σχεδίου Αθηνά. Από την πλευρά του ο υπουργός απέφυγε να δώσει οριστικές απαντήσεις με τους φορείς της πόλης να δεσμεύονται ότι η Ιεράπετρα δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα συνεχίζοντας τους αγώνες μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Στην αντιπροσωπεία που επισκεύθηκε τον υπουργό συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Μ.Καστρινάκης, οι Βουλευτές Γ.Πλακιωτάκης, και Κ.Δερμιτζάκης, και από την επιτροπή αγώνα η κ. Π. Δασκαλάκη και ο διευθυντής του ΤΕΙ Ιεράπετρας κ.Κοπανάκης.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ