2013-02-14 09:56:26
Φωτογραφία για Άνευ ελληνικών πνευματικών αναπτυξιακών ερεισμάτων η παρουσία Μέρκελ, σε εποχή μυστηρίων και ανίερων συσκέψεων
Αυτά που προσπαθούν να εφαρμόσουν επί δεκαετίες με την παγκοσμιοποίηση στην Οικουμένη και με αιχμή την Ελλάδα, πνέουν τα λοίσθια καθ’ ότι η βάσις του όλου οικοδομήματος στηριζόταν σε ένα τρίπτυχο αξιών – διαρκώς αναπτυσσόμενες αγορές, μονίμως υψηλή τεχνολογία και μάνατζερ που μπορούν να δράσουν οπουδήποτε- χωρίς όμως να βρουν απήχηση στις ψυχές των λαών οι οποίοι είχαν αναπτύξει επί αιώνες ή χιλιετίες γλώσσα, ήθη, έθιμα, πολιτισμό σε άμεση σχέση με την πολυποικιλότητα της φύσης όπου ζούσαν.

Η μόνη περιοχή όπου πρωτοεμφανίστηκε και βρήκε πρόσφορο έδαφος η παγκοσμιοποίηση, ήταν η Βόρειος Αμερική και αυτό διότι ο γηγενής λαός εξαφανίστηκε δι’ ανηλεούς σφαγής από χρυσοθήρες, «λαθρομετανάστες», εισβολείς.  

   Έτσι βρέθηκαν και βρίσκονται οι εισβολείς σε πρόσφορο έδαφος «ανάπτυξης και κυριαρχίας» όσων όντων ο χαρακτήρας ήθελε και θέλει να μην αφομοιωθεί από το φυσικό περιβάλλον αλλά να παραμείνει ακατέργαστος στο εσωτερικό του σκότος και γι’ αυτό τον ενοχλούσαν και τον ενοχλούν οι έννοιες του φωτός όταν λούζει τον κόσμο  και τον κάνει κόσμημα. Γι’ αυτούς το κόσμημα δεν είναι άνθρωπος με ψυχή και ψυχικά χαρίσματα αλλά προϊόν προς κλοπή  και  ίδιον όφελος (idiot).


    Μέθοδος  κυριαρχίας τους είναι η σφαγή, το ψεύδος, το άμεσο χρήμα, η ανιερότης, χωρίς ήθη έθιμα και κληρονομιά εφαρμόζουν τη χειρότερη ρήση που βγήκε από ανθρώπινα χείλη χωρίς ροή φωτός : «το αίμα που σπέρνουμε- το κρίμα, σε μας και στα παιδιά μας».

    Γι’ αυτό από τότε όσοι έχουν τα ανωτέρω ως ιδανικά, καθόλου δεν σκέφτονται των άλλων  τα παιδιά, παρά μόνο το πώς και παντοιοτρόπως  θα γεννηθούν τα δικά τους παιδιά με αμύθητη περιουσία, αυτοί και τα παιδιά τους νιώθουν ότι είναι ο περιούσιος λαός και όχι όλος ο κόσμος, γι αυτούς το χρήμα είναι σφαγή και κλοπή, ενώ για τον Ελληνικό Πολιτισμό στον οποίο τώρα κατευθύνονται να τον σφαγιάσουν το χρήμα γεννιέται από την οικονομία που κατά τήν Ελληνική Γλώσσα η οικονομία δεν είναι φυσικό γεγονός αλλά επιφαινόμενο, αφού προέρχεται από τη νομή των Συμπαντικών Αξιών  που πρέπει να διέπουν τα του οίκου. Πάσα άλλη προσπάθεια επιβολής και επιβουλής σ’ αυτόν τον τόπο με αυτές τις γεωπολιτικές και φυσικές ομορφιές είναι περιττή, βλάσφημος, επικίνδυνη για την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους καθ’ ότι ανοίγει πόθους  και πάθη που δεν μπορεί ποτέ να πληρωθούν όπως αυτά τα της λαιμαργίας, αχόρταγου, πλεονεξίας, και ειδικότερα όταν αφορούν την εξουσία (Φοίνισσες, Ευριπίδη)

   Τα κατασκευάσματα, αυτής της νοοτροπίας - όντα,  βρήκαν άξιους συμπαραστάτες τους και άλλα «υποκείμενα» που αυτοαποκαλούνται « Άρια φυλή»  και όλους τους άλλους τους θεωρούν σκλάβους, δούλους,  τις δε χώρες των άμοιρων αυτών υπάρξεων,  καθιστούν  προτεκτοράτα και αποικίες προς αξιοποιήσεις, εξαγορά, αποκρατικοποιήσεις, ιδιωτικοποιήσεις,  με  λέξεις – έννοιες που τις παρουσιάζουν ως δέλεαρ για την αλλαγή ηθών, εθίμων, παραδόσεων με στόχο τον βιασμό ολοκλήρου της φύσεως και των ίδιων των κατοίκων τους,  παρουσιάζοντας τους πύργους της Βαβέλ της ανιστόρητης ζωής τους, ως το μέλλον του κόσμου σε μία διανόηση που δεν έχει παραπάνω από 200 χρόνια ύπαρξης στον πλανήτη Γη.

   Την οποιαδήποτε κριτική την απορρίπτουν ασυζητητί επελαύνουν ακάθεκτοι  και όποιος τολμήσει να εκφράσει αντίθετη θέση είναι γι’ αυτούς χασομέρι, είναι ανέντιμος, ύπουλος, αναξιόπιστος που θέλει να υποσκάψει το έργο τους.

   Ποιο  έργο τους ?  Αυτό που οι ίδιοι πριν βγουν στην εξουσία το κατέκριναν και μόλις κατέκτησαν την εξουσία, πούλησαν την ψυχή τους και γίνηκαν χειρότεροι από τους προηγούμενους εκμεταλλευόμενοι  την ρήση του Ιησού «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» τοποθετώντας την μεταλλαγή του εαυτού τους στο απυρόβλητο!!!

     Αγνοούν  σκοπίμως και προσβλητικώς την Δημόσια Πολιτική.

    Διότι η Δημόσια Πολιτική δεν πρέπει να θεωρηθεί  ως ιδιωτική επιχείρηση, όπου τα λάθη αφορούν την οικογένειά σου π.χ. στην ιδιωτική πολιτική όταν χρεοκοπήσει το μαγαζί σου δεν είσαι υποχρεωμένος να το συζητάς δημοσίως, ενώ στη Δημόσια Πολιτική είναι υποχρεωμένοι οι κατέχοντες τα αξιώματα να απολογούνται άμεσα και Δημοσίως.   Η δε ανωτέρω ρήσης ποσώς  κατοχυρώνει  τον  Σαμαρά  και δεν  βρίσκει εφαρμογή ποτέ  σε όσους έχουν προδώσει το χρέος τους να υπηρετούν τον Λαό ως Βουλευτές,  Υπουργοί,  Πρωθυπουργοί. Πολύ δε περισσότερο όταν  συνεχίζουν να χειρίζονται Δημόσια αξιώματα διότι αυτό εξυπακούει  και οδηγεί στην κάλυψη και εξαφάνιση των όσων στοιχείων υπάρχουν εις βάρος τους. Δηλαδή υπηρετούν τη δόμηση του χάους για ένα λαό που δε φταίει σε τίποτα και τον φορτώνουν με θυσίες ατέλειωτες. Στην Φύση για την λύση αυτή υπάρχουν τα σκουλήκια και αλίμονο στη Δημοκρατία όταν την κυβερνούν ζωντανά πτώματα.

   Εφαρμόζεται  απαρέγκλιτα η συνταγή των προκατόχων του,  (Σημίτη,  Καραμανλή, Παπανδρέου), που ο ίδιος πριν βγει πρωθυπουργός ως αντιπολίτευση την χαρακτήριζε ως αδιέξοδη, χάος, καταστροφή.  Άν και τώρα έχει φτάσει στο τριπλάσιό του το αδιέξοδο, ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα χωρίς να στηρίζεται στα προτερήματα και τα χαρακτηριστικά που επί χιλιετίες δόμησαν ιστορία, πολιτισμό, αυτοκρατορίες, φιλοσοφίες,  τέχνες, γράμματα, επιστήμες της Ελληνικής Φυλής.  Τη στιγμή αυτή που ο λαός οδηγείται ως πρόβατο επί σφαγή  είναι  δειλία, ανανδρία να αναθέτει στον τελευταίο τροχό της αμάξης της Κυβέρνησής του να απαντήσει σε οποιαδήποτε διαφορετική Πρόταση Σωτηρίας της Πατρίδος όπως αυτή που με επίσημα διαβήματά τους επιχειρούν να παρουσιάσουν επωνύμως οι  Εμμανουήλ Λαμπράκης και  Αρτέμης Σώρρας και ιδιαιτέρως όταν είναι μία και μοναδική, ακόμα και αν κάπως δεν καρποφορήσει, πρέπει να τους στηθεί άγαλμα διότι ως Έλληνες είναι οι μόνοι που έπραξαν το κατά δύναμη και προς παραδειγματισμό αλλά και για την ευκαιρία που του έδωσαν  να δείξει το εύρος  ψυχής και νόησης που πρέπει να διέπει έναν Ταγό.

   Ο έξυπνος Έλλην άνθρωπος ο άξιος Πρωθυπουργός πρέπει να γνωρίζει και την ρήση   «Άκουσον μεν πάταξον δε» αλλά και να αναλαμβάνει να συνομιλεί με την διαφορετική πρόταση θεωρώντας την ως «μάννα εξ ουρανού», αφού μόνο έτσι θα μπορεί να πείσει και τον απλό πολίτη να γίνει  η όποια απαραίτητη θυσία.

    Όσοι απορρίπτουν ασυζητητί την οποιαδήποτε πρόταση σωτηρίας της Ελλάδος σημαίνει ότι είναι ή δικτάτορες ή ότι άλλα κέντρα κρίνουν τις τύχες της Ελλάδος και το μέλλον των παιδιών μας, χωρίς να τούς ρωτούν.

      Για να  εφαρμόσεις όμως την βάσανο της συζήτησης, πρέπει να είσαι γνώστης  της Ιστορίας σου, καθαρός, υγιής, ξέχειλος από πνεύμα και να διέπεσαι από διαφανείς λέξεις και έννοιες που αυτές καθοδήγησαν τον ρου της Ιστορίας και όχι κάποιος, ένας από αυτούς που συμμετέχουν σε ανακριτικές επιτροπές για να λύσουν τα μυστήρια των Ζήμενς, εξοπλιστικών προγραμμάτων αεροπορικών και υποβρυχίων για λίστες και ληστές χωρίς κανένα αποτέλεσμα και χωρίς καμία κάθαρση.

   Η διαφθορά είναι αυτή που καλλιεργεί και συντηρεί τη φοροδιαφυγή και κανείς δεν γεννιέται φοροφυγάς, άρα αυτοί που καλλιεργούν τη διαφθορά είναι οι υπεύθυνοι της τραγωδίας που ζει η Ελλάδα και φαίνεται πεντακάθαρα από το «μαζί τα φάγαμε» και τις λίστες που έχουν στο σπίτι τους  κάτω από το μαξιλάρι τους.

 Πώς είναι δυνατόν ο στυγνός εγκληματίας να γίνει παράδειγμα κάθαρσης ?

Οι συνταγματολόγοι είναι για να απομακρύνουν τα καθάρματα από την κοινωνία όχι για προσωπικό όφελος και μίσος εναντίον τους, αλλά για να παραδειγματίσουν τη νεολαία, να έχει εμπιστοσύνη στην Παιδεία (που επί 18 χρόνια καλλιεργείται)  και στους Άρχοντες  και στους Νόμους της Πολιτείας όπου ζεί.

    Όταν ο οποιοσδήποτε Πρωθυπουργός δεν τολμά να αναγγείλει από την τελευταία Δ.Ε.Θ. το σάλπισμα αναγέννησης της Ελληνικής οικονομίας που η βάση της είναι η οικογένεια και η Μεσογειακή διατροφή και που το είχαν υποδείξει τα αποτελέσματα των πρόσφατων  εξετάσεων στα Πανεπιστήμια με τη στροφή της νεολαίας,  στους τομείς Γεωργικών Σπουδών  όπως και το ότι  οι νέοι  κακώς εγκαταλείπουν την Ελλάδα ή και αυτοί που εγκαταλείπουν τα κέντρα των πόλεων, ότι εγκαθίστανται στην Περιφέρεια για να την σώσουν από την ερήμωση.  Και ότι  για πολλοστή φορά :

«…Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ…»

      Όσοι κριτικάρουν την Παγκοσμιοποίηση δεν είναι ρομαντικοί παγανιστές αλλά ψάχνουν την επανεφεύρεση του κόσμου και η Νεολαία και οι Ταγοί αυτού του τόπου που έχουν τα κότσια,  είναι αυτοί που θα οδηγήσουν την Ιστορία της Ελλάδος και όλης της Οικουμένης στη Σωτηρία, μόνο αν ακολουθήσουν τις ρήσεις που έχουν γράψει Ιστορία και δεν έχουν καμία σχέση με αμαρτίες και αναμάρτητους παρά μόνο με εραστές της φύσης.

      Ο έρωτας ευρίσκεται στην ομιλία, στις λέξεις,  στις έννοιες και  γι’ αυτό οι Ελληνικές έννοιες  που είναι οι μόνες αναλλοίωτες επί χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο μπορούν να τον  σώσουν  όπως οι κάτωθι συν-λαβές λέξεων, έννοιες ως λογισμικού ... πλούτου φωτός στο σκότος.

κατά  ΙΩΑΝΝΗ κεφάλαιο Α΄  : «Εν αρχή ην ο λόγος, και ο λόγος ην προς τον Θεόν, και Θεός ήν ο λόγος, πάντα δι’ Αυτού εγένετο και χωρίς Αυτού εγένετο ουδέ έν ο γέγονεν»

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ : «Το Ελληνικό Αλφάβητο εμπεριέχει τη δομή της συνεχούς αλλαγής του Σύμπαντος», «Οι συλλαβές της Ελληνικής Γλώσσας είναι το λογισμικό του Πολιτισμού της»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ :  «Τα παιδιά μας στα χρόνια του σχολείου πρέπει να γίνουν δεύτερη  Φύση».

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : «Η Φύσις είναι Παιδεία. Η Φύσις είναι Φιλοσοφία. Η Φύσις δεν ομιλεί αποκρυπτογραφείται».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ  : «Η διαφθορά της γλώσσης επιφέρει διασάλευση νου» .

Επομένως το οποιοδήποτε αναπτυξιακό πρόγραμμα θέλετε να συνομιλήσετε με την κυρία Μέρκελ  και αφορά τους Έλληνες και τον Ελληνικό Λαό και την ‘Ελλάδα πρέπει να  εμπεριέχει και αφορά το Όμαιμον του Ελληνικού Έθνους,  το Ομόγλωσσον,  το Ομόθρησκον και Ομότροπον αυτού, τότε και μόνον τότε ο Έλλην νιώθει ερωτευμένος από πανανθρώπινες αξίες και αρετές και  βρίσκεται σε πλήρη έξαψη της προσωπικότητάς του για να επιτύχει τα επιτεύγματά του,  που ένας Τσώρτσιλ είχε πεί,  σε ακόμη πιο δύσκολους καιρούς απ’ ότι σήμερα,  ότι :

  «….Εις το εξής θα λέμε ότι οι ήρωες πολεμούν σαν  Έλληνες !!! » και οι

Ντε Γκώλ, Ζάν Πώλ Σάρτρ, Πώλ Ελιάρ, Τόμς Μάν, Πικασσό, Ματτίς  (για την αντίσταση των Ελλήνων στο Χιτλερισμό) «Στα χέρια μας Ελλάδα έχουμε διάτρητη την καρδιά σου και μας δίνει κουράγιο για το αύριο».

Υ.Γ.  Οι Έλληνες έχουν μεταναστεύσει και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα της χώρας που εγκαθίστανται, το οποιοδήποτε πολιτικό της σύστημα, χωρίς καμία οικονομία στην τσέπη, συμμετέχουν στο κοινωνικό της γίγνεσθαι χωρίς να δίνουν ίχνος στοιχείου διαφθοράς και προοδεύουν αυτοί και τα παιδιά τους, με την εργασία τους,  με τις μελέτες και τις σπουδές τους, αναδεικνυόμενοι  περισσότερο σε σύγκριση με τους άλλους μετανάστες, σε φυσιογνωμίες πολιτισμού κοινωνιών και όχι διαφθοράς. 

Στηριχθείτε πάνω στους Έλληνες για να προκόψει όλος ο κόσμος και ιδίως σ’ αυτούς που έμαθαν να προχωρούν μόνο με την τίμια εργασία και όχι με το «μαζί τα φάγαμε».

ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ   ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ   6936.528.528   2114022615
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ