2013-02-14 10:00:27
Φωτογραφία για H EIG EVIMA Ασφαλιστική προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας
Αίτηση αναστολής της απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος για κλείσιμο της εταιρείας, υποβάλλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας η διοίκηση της EVIMA Ασφαλιστικής. Η απόφαση θα εκδοθεί το αργότερο σε δέκα ημέρες.

Ταυτόχρονα, θα υποβληθεί "αίτηση θεραπείας", τστην Τράπεζα Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών με θέμα την επιστροφή της άδειας.

Ο Βασίλης Λιάγκας, μαζί με τους Νομικούς του Συμβούλους κατέθεσαν χθες αίτημα κατά την ανάκλησης της άδειας της εταιρείας. Την άλλη βδομάδα η εκδίκαση Μέχρι την επόμενη Παρασκευή η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς έχει τη μορφή του κατεπείγοντος και ο πρόεδρος της εταιρείας εκφράζει τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για «ανατροπή», μιας και όπως λέει «πρόκειται για καταφανέστατη αδικία και όλο το θέμα έγινε για τα 40 εκ. € που είχε μετρητά η εταιρεία μας». Ο Βασίλης Λιάγκας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη της αγοράς τις τελευταίες μέρες, ενώ ο ίδιος στέκεται στη συμπαράσταση των τριών Τρικαλινών βουλευτών της Ν.Δ., Ηλία Βλαχογιάννη, Κώστα Σκρέκα και Μιχάλη Ταμήλου.

Δεν το βάζει κάτω και με νόημα στέλνει ξανά μήνυμα… «Είμαστε έτοιμοι να ξαναστήσουμε και πάλι απ' την αρχή αν χρειαστεί…»…

Πηγή: bankwars
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ