2013-02-14 10:00:18
Φωτογραφία για ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Η αναζήτηση γκαρντ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, με τους Μακ, Σινγκλετέρι και Πέρκινς να βρίσκονται στη λίστα, αλλά να παραμένει ανοικτό «παράθυρο» και για Πάργκο.

Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε πλέον στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης για να καλύψουν το κενό που προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, με παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά 4-5 περιπτώσεων που έχει εντοπίσει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Στη λίστα παραμένουν οι Σέλβιν Μακ (αρέσει περισσότερο από όλους αλλά έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ), Σον Σινγκλετέρι και Ντορόν Πέρκινς (δεν καλύπτουν απόλυτα τα «θέλω» του τεχνικού τιμ), αλλά παραμένει ανοικτό το «παράθυρο» για τον Τζέρεμι Πάργκο.

Ο 26χρονος γκαρντ υπέγραψε στις 7 Φεβρουαρίου δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Σίξερς κι εφόσον αυτό δεν ανανεωθεί, θα γίνει πάλι διαθέσιμος. Από την άλλη βέβαια τότε θα απομένει ελάχιστος χρόνος για τον Ολυμπιακό προκειμένου να προλάβει την προθεσμία της 20ης Φεβρουαρίου Πάντως οι πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο Πάργκο (δεκαήμερο ή ως το τέλος της σεζόν) δεν είναι λίγες, αφού ήδη έχει παίξει σε τρία ματς έχοντας 8 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ