2013-02-14 11:49:50
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της Τέρεκ Γκρόζνι βρίσκεται ο Κουίνσι
Στο στόχαστρο της Τέρεκ Γκρόζνι βρίσκεται ο Κουίνσι σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Σκέφτεται αλλαγή στο τέρμα ο Φάμπρι.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν υπέρβαση το καλοκαίρι που μας πέρασε με σκοπό να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας τον Κουίνσι, κι όπως φαίνεται λίγους μήνες αργότερα αυτή η επιλογή δεν έχει δικαιώσει κανέναν.

Ο 27άχρονος άσος παρουσιάζεται κακός στους αγώνες, ενώ ταυτόχρονα έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

Τη λύση λοιπόν στο πρόβλημα που έχει προκύψει φαίνεται πως μπορεί να δώσει η Τέρεκ Γκρόζνι, που σύμφωνα με το Goal News ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κουίνσι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθει επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία θα είναι και καλοδεχούμενη.

Στα πιτς ο Καρνέζης

Ο Φάμπρι είναι προβληματισμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη και δεν αποκλείεται στο Κλεάνθης Βικελίδης να δούμε τον Στέφανο Καπίνο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού.

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξία του 27άχρονου πορτιέρο, όμως η αλήθεια είναι πως φέτος έχει κάνει κάποια λάθη που έχουν στοιχίσει στον Παναθηναϊκό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ