2013-02-14 15:55:59
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
Υπό βροχή η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Tην άρνηση του Πρωθυπουργού να συναντήσει τους εκπροσώπους των αγροτών καυτηρίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο μπλόκο της Λαμίας.

 «Όχι μόνο έπρεπε να σας έχει δεχθεί ο πρωθυπουργός, αλλά έπρεπε να έχει έρθει μόνος του εδώ στα μπλόκα και να συζητήσει μαζί σας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας υπό βροχή στους συγκεντρωμένους αγρότες. Παράλλληλα καταδίκασε τα χθεσινά γεγονότα στην εθνική οδό με τις συμπλοκές αγροτών και ανδρών των ΜΑΤ στο ύψος της Ανθήλης.

«Πρόεδρε, να μην τα ξεχάσεις αυτά που μας είπες», φώναξαν οι αγρότες, για να τους απαντήσει ο κ. Τσίπρας: «Εμείς μόνο ένα πράγμα μπορούμε να κάνουμε. Ή να αγωνιστούμε και να τα ανατρέψουμε τα πάντα, ή να πέσουμε μαχόμενοι». 

Εν μεταξύ, για την Παρασκευή ανεβλήθη η δίκη των 12 αγροτών που συνελήφθησαν στα επεισόδια της Τετάρτης στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Ανθήλης.

Προηγήθηκε πορεία αγροτών με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Λαμίας, με τελικό προορισμό τα δικαστήρια της πόλης. Στο πλευρό των 12 βρέθηκαν αγροτοσυνδικαλιστές από όλα τα αγροτικά μπλόκα και εκατοντάδες συνάδελφοί τους από την Κεντρική Ελλάδα και τη Φθιώτιδα.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναψηλάφηση δίκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναψηλάφηση δίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ