2013-02-14 16:30:02
Φωτογραφία για 4 τρόποι να συνδυάσετε τις κόκκινες γόβες σας!
 Οι περισσότερες γυναίκες στις μέρες μας έχουν ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες. Οι κόκκινες γόβες ανέκαθεν αποτελούσαν φετίχ των ανδρών. Aν ρωτήσετε 10 άνδρες οι 8 θα σας πουν πως τους αρέσουν οι κόκκινες γόβες και οι άλλοι δύο θα πουν οτι η αδυναμία τους είναι οι μαύρες γόβες. Πάμε να δούμε πως θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τις κόκκινες γόβες μας.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Νο1Φορέστε τις κόκκινες γόβες σας με ένα κόκκινο πουλοβεράκι και ένα φορεματάκι από μέσα. Η μαύρη Chanel τσάντα για την πλάτη θα δώσει ένα πιο χαλαρό στυλ στην εμφάνισή σας.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Νο2

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε τις γόβες σας είναι με παντελόνι, ένα μαύρο πουλοβεράκι και κόκκινη λεπτή ζώνη. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς είναι πολύ της μόδας και θα σας δώσουν ένα έξτρα στυλ.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Νο3

Ο επόμενος συνδυασμός είναι για τις κυρίες που προτιμούν το πιο καθημερινό και casual Στυλ. Τα πουκάμισα φέτος θα είναι το απόλυτο τρεντ, οπότε σε συνδυασμό με ένα τζιν θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα όλη μέρα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Νο4

Τέλος για πιο επίσημες εμφανίσεις σας, το συγκεκριμένο φόρεμα συνδυασμένο με μία κόκκινη ζώνη θα σας δώσει το τέλιο σύνολο στη στιγμή. Συνδυάστε το με το τσαντάκι με κόκκινες καρδούλες και θα είστε στο επίκεντρο της βραδιάς.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ