2013-02-14 16:19:58
Φωτογραφία για Αλλιως τα είχαμε σχεδιάσει...: Το βιβλίο με ταξίδεψε στην εφηβεία μου, στα όνειρά μου, αλλά και στα θέλω μου στη ζωή!!!
Γράφει ο Νίκος Σουγλέρης*

Με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του Κώστα Τριανταφυλλάκη με τίτλο  «Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει», ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Σουγλέρης, αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του προς τον συγγραφέα τα εξής:

«Αγαπητέ Κώστα, η έκδοση του βιβλίου σου με τίτλο «Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει», από τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, είμαι σίγουρος οτι δεν ξάφνιασε μόνον εμένα, αλλά και τους φίλους σου, ως πρός το περιεχόμενο.

Ολοι περιμέναμε ένα βιβλίο πολιτικό, οικονομικό, χρηματιστηριακό. Ομως, εσύ έκανες την ανατροπή και  έγραψες  ένα σπουδαίου μυθιστόρημα. Σε γνώρισα και σε εξετίμησα, ως συνεργάτη, στο μετερίζι της δημοσιογραφίας. Με κέρδισες ως οικονομολόγος από την αρθρογραφία σου και με απογείωσες και ως συγγραφέας.

Το βιβλίο σου, προτείνω να το διαβάσουν,  ανεπιφύλακτα, όλοι. Γιατί, εμένα με ταξίδεψε στην εφηβεία μου, στα όνειρά μου ως φοιτητής, αλλά και στα θέλω μου στη ζωή.

Σου εύχομαι απο καρδιάς, καλή επιτυχία και στο συγγραφικό σου έργο και να είσαι πάντα ανθρώπινος.»

*Ο Νίκος Σουγλέρης είναι ανταποκριτής Αθηνών και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Η Γνώμη» της Πάτρας, ενώ έχει θητεύσει ως πολιτικός συντάκτης- αρθρογράφος σε αθηναϊκες εφημερίδες.  
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ